Breaking news

Au început preselecţiile pentru concursul “Vocea României”, Sezonul 2, de la Pro TV

Pro TV organizează începând de luna aceasta preselecţiile pentru concursul “Vocea României”, sezonul 2.

Sute de oameni au participat deja la preselecţia organizată la Bucureşti. Caravana va merge săptămânile următoare în principalele localităţi din ţară. Astfel, caravana de la “Vocea României” va ajunge la Iaşi pe 18 iunie (Hotel Unirea), la Constanţa pe 21 iunie (Hotel Palace), la Timişoara pe 26 iunie (Hotel Continental) şi la Cluj pe 29 iunie (Hotel Belvedere).

Persoanele pasionate de muzică şi care sunt convinse că vocea le poate ajuta să-şi construiască o carieră în această industrie, trebuie să întoarcă cel puţin un scaun al celor patru antrenori din cadrul emisiunii de la ProTV.

Printre cei înscrişi în concurs s-a numarat şi David Bryan, fost component al trupei Hotel FM, care în 2011 a reprezentat România la finala Eurovision de la  Düsseldorf, alături de foştii lui colegi.

Un alt nume demn de ţinut minte este cel al tinerei care a reuşit să cucerească întreaga Italie în cadrul concursului “Io canto”, Andreea Olariu.

La preselecţiile celui de-al doilea sezon s-au prezentat şi de această dată oameni de toate vârstele. Cel mai în vârstă dintre concurenţi are 73 de ani, dar este sigur că acesta nu este un impediment pentru a cştiga concursul “Vocea Romaniei”.

>