Breaking news

Au început înscrierile la Vocea României și X Factor

Pro TV și Antena 1 au dat startul înscrierilor pentru concursurile muzicale, Vocea României și X Factor 2013. Românii cu talent muzical sunt așteptați la preselecțiile care îi pot aduce în lumina reflectoarelor.

vocea romaniei vs x factorS-a dat startul sezonului cu numărul trei la X Factor dar și la Vocea României. Atât Pro Tv cât și Antena 1 au început să difuzeze promo prin care îndeamnă românii talentați la muzică să se înscrie la concursuri.

Astfel că românii talentați care vor să participe la Vocea României sau la X Factor trebuie să intre pe site-urile oficiale ale celor două concursuri tv și să completeze un formular online.

Pro TV a stabilit deja un calendar al preselecțiilor prin  țară care se vor desfășura în luna aprilie, după cum urmează:

Cluj Napoca – Hotel Belvedere – 7 aprilie

Timișoara – Hotel Continental – 14 aprilie

Iași – Hotel Unirea – 21 aprilie

Brasov- Hotel Kronwell – 28 aprilie

Urmează ca și Antena 1 să anunțe orașele în care se vor desfășura preselecții pentru X Factor.

Dacă la Vocea României, Pro TV a confirmat faptul că juriul rămâne neschimbat, rămâne de văzut dacă Antena 1 va schimba juriul de la X Factor din acest an.

Prima ediție a concursului Vocea României, desfășurată în 2011 a fost câștigată de Ștefan Stan iar cea de-a doua ediție a fost adjudecată de Julie Mayaya. În timp ce primul concurs X Factor România a fost câștigat de Andrei Leonte, iar cel din 2012 de medieșeanul Tudor Turcu.

>