Breaking news

Au făcut sex în public la Untold Festival, de pe Cluj Arena – VIDEO

Doi tineri, încinși de atmosfera electrizantă de la Untold Festival, de pe Cluj Arena, au lăsat inhibițiile de-o parte și s-au pus să facă sex în tribunele stadionului, de față cu peste 60,000 de spectatori.

untoldBăutura din belşug şi atmosfera încinsă s-a lăsat cu scene fierbinţi, la Untold Festival, de pe Cluj Arena.

Doi tineri au împins distracția la maxim la Untold Festival. Show-ul făcut de rapperul britanic Tinie Tempa i-a încins atât de tare pe cei doi tineri căci aceștia și-au dat hainele jos și au început să facă sex în voie. Puțin a contat pentru ei că au un public numeros, de peste 60,000 de persoane.

Ghinionul lor a fost că un tânăr i-a văzut, a scos telefonul mobil și i-a filmat. Astfel că video cu cei doi tineri a ajuns pe internet.

Tinerii au făcut sex în tribuna stadionului destinată reprezentanţilor presei.

Scenele interzise au fost surprinse de un spectator, cu telefonul mobil, în a treia seară a festivalului, potrivit oradesibiu.ro.

În cele patru zile de festival electrizant pe Cluj Arena au venit peste 200.000 de spectatori.

Celebrul DJ francez David Guetta a încheiat duminică seară prima ediţie a festivalului, într-un spectacol absolut incendiar.

Mulţimea l-a întâmpinat cu ropote de aplauze, a cântat şi a dansat pe muzică lui până la epuizare.

Succesul pe care l-a înregistrat prima ediţie ”Untold” a fost nesperat , de aceea organizatorii se gândesc deja la următoarea!