Breaking news

Au chemat ambulanţa la „Burlăciţa”, în America

loading...

Aflaţi la filmările pentru incendiarul reality show „Burlaciţa”, în America, protagoniştii emisiunii difuzate de Antena 1 au avut parte de un moment mai puţin plăcut.

burlacita - salvare - suaÎn toiul nopţii, unuia dintre pretendenţii burlăciţei, Silviu, i s-a făcut rău, iar echipa de producţie a chemat imediat ambulanţa, deplasându-se la un spital din apropiere. Andreea a primit cu mari emoţii vestea.

M-am obişnuit ca de fiecare dată când primesc informaţii din casă, ele să nu fie bune. Am vorbit cu Bogdan şi l-am rugat să mă ajute, pentru că simt că mă copleşesc problemele”, a spus Andreea Mantea.

Din fericire, Silviu a fost stabilizat de medici, iar dimineaţa s-a întors deja în casă, unde a primit o vizită-fulger chiar de la burlăciţă, care a ţinut morţis să se asigure personal că e totul in regulă cu el.

„Simt că mai am foarte multe lucruri de descoperit la Silviu!” a mărturisit Andreea în faţa camerelor.

După acest incident, Burlăcița i-a supus pe pretendenți la un test extrem de neașteptat.

Andreea Mantea a închiriat o vestită capelă din Vegas, în care s-a căsătorit chiar Bon Jovi, şi şi-a întâmpinat concurenţii în rochie albă de mireasă, invitându-i totodată să îi spună fiecare ce simte pentru ea.

Concurenţii au avut la dispoziţie o zi pentru a-şi pregăti „discursul”, fără să aibă habar însă de surpriza pe care Andreea le-o pregătise.

De mică mă visam în rochie de mireasă. Nu e prima oară când îmbrac rochia albă, s-a mai întâmplat la diferite prezentări de modă, însă niciodată nu am făcut asta pentru un bărbat. E pentru prima oară când am emoţii atât de mari înaintea unei întâlniri”, a povestiti Andreea, în aşteptarea concurenţilor.

Mă gândesc că există posibilitatea ca acum să fiu pentru prima oară în rochie de mireasă în faţa viitorului meu soţ. Dacă această zi e ziua în care fac repetiţii pentru nuntă?” a completat ea.

Concurenţii s-au străduit din răsputeri, însă doar unul dintre ei a reuşit să o impresioneze atât de tare pe burlăciţă, încât aceasta să îl invite pe loc la o întâlnire privată. Ba mai mult, tot el a fost cel care a determinat-o pe Andreea să facă o mărturisire incredibilă: „Simt că în acest moment el e singurul care ar putea să devină soţ!”.

Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla urmărind joi seara, de la 20:30, incendiarul show Burlăciţa, la Antena 1.

loading...