Breaking news

ATV-urile marca CF Moto, distribuite în peste 70 de țări, inclusiv în România

Compania chineză, CF Moto, specializată în producerea și proiectarea de ATV-uri, motociclete și scutere, câștigă tot mai mult teren la nivel internațional. ATV-urile pe care le produce sunt prezente de ceva vreme și pe piața din România.

atv cf motoChinezii dețin supremația în domeniul producerii și vânzării de ATV-uri la nivel mondial. După Grupul Linhai, o altă companie chinezească, CF Moto, câștigă tot mai mult teren pe piața internațională.

În cei 25 de ani de existență, compania CF Moto a dezvoltat 98 de modele de vehicule şi 51 de modele de motoare. Acestea sunt distribuite în prezent, în peste 70 de ţări şi regiuni.

Această rețea impresionantă de distribuție, foarte bine pusă la punct la nivel internațional, transformă compania CF Moto în liderul incontestabil pe piaţa motorsport din China, Europa și continentul american.

CF Moto este specializată în construcţia de motoare cu răcire pe apă, având capacităţi între 125cc şi 800cc, de motociclete şi scutere, ATV-uri dar şi side-by-side-uri.

CF Moto utilizează o tehnică foarte avansată în producerea de motoare și vehicule de mici dimensiuni. Așa se face că în anul 2009, CF Moto a câştigat titlul de cea mai înalt tehnologizată fabrică, cu o capacitate de producţie de 800.000 de motoare şi 600.000 de vehicule.

Cei peste 1000 de specialiști care formează echipa CF Moto au dezvoltat peste 12 modele şi au produs 5 tipuri de motoare cu răcire pe lichid pentru care compania chineză deţine licenţă.

În prezent, CF Moto deține certificat de calitate ISO9001:2000, iar toate produsele trebuie să treacă un test de 20000 km. În plus, o altă garanție a calităţii o reprezintă certificările EEC, EPA şi DOT.

Pentru a-și menține supremația la nivel mondial, CFMoto caută în permanentă colaboratori din toată lumea, diferențindu-se de alţi concurenţi pe segmentul ATV prin tehnologia şi calitatea produselor. Și toate astea grație investiţiilor puternice în cercetare şi dezvoltare.

Cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul motorsport, compania chineză garantează pentru fiecare ATV CF Moto produs în cadrul uzinelor sale din Hangzhou.

CF Moto are o echipa de cercetare şi dezvoltare de 200 de angajaţi în 5 ţări şi deţine peste 110 patente înregistrate, iar puterea de inovare se resimte în fiecare produs creat.

ATV-urile create de CF Moto, oferă pe lângă o experienţă unică de conducere, şi siguranță întrucât aceste produse se încadrează într-un sistem de management al calităţii bine pus la punct.

Românii își pot achiziționa ATV CF Moto de pe website-ul Atvrom.ro, iar prețurile sunt cuprinse între 4.199 și 8.990 de euro.