Breaking news

ATV CFMOTO – Primul pas către aventură

Orice ATV de vânzare poate fi al tău. Nou sau deja testat de alt proprietar orice atv cfmoto poate ajunge în posesia ta. Motorul fiabil și construcția robustă, dezvoltată ca urmare a experienței producătorului chinezesc CFMoto, împreună cu dotările oferite și raportul de calitate versus investiția financiară este și astăzi o alegere inspirată pentru pofta ta de adrenalină.

Este important să acorzi puțin timp pentru a te asigura că oferta fabuloasă din calea ochilor este chiar o achiziție bună. Atunci când alegi un produs nou nu ai surprize, dar și investiția este pe măsură. Mai adăugăm costurile pentru înmatriculare și asigurarea de răspundere civilă.

Orice discuție formală sau amicală cu vânzătorul îți poate da indicii. Majoritatea pasionaților de aventură vor povesti vrute și nevrute despre momentele petrecute la drum. Pot deveni nostalgici sau chiar vor să treacă la un alt nivel, la o motorizare superioară, la vehicule cu două locuri sau alte dotări.

Fii curios! Pune întrebări despre orice ATV pe care îl iei în considerare. Există multe modele și fiecare este diferit, chiar dacă la exterior arată ca scos din cutie. Sunt atv-uri cfmoto cu motor mai mic, dacă vorbim de un model entry-level. Sunt modele cfmoto sportive ori utilitare, cu un motor destul de puternic, unele pot avea dotări și accesorii opționale deja incluse. Ar fi ideal să știi dacă atv-ul cfmoto de la orizont se află în garanție. Nu neglija și o părere despre costurile de întreținere. De regulă motoarele mai mari aduc și costuri de întreținere mai mari.

Poți verifica repejor dacă ATV-ul din fața ta a ajuns de curând într-un service. Uleiul de motor este ușor de verificat și la îndemână. Asemeni autoturismului, schimbul de ulei periodic este necesar pentru a păstra calitățile optime de ungere și răcire a motorului. Privește cu atenție atv-ul. În poziție plană ar trebui să nu fie lăsat pe o parte. Diferențele de planeitate indică probleme la suspensii și amortizoare. Urmele de accidente sau răsturnări se pot observa ușor prin crăpături și petele de rugină. Prima impresie contează. Un atv îngrijit, fără crăpături sau spărturi în caroserie este de preferat și confirmă grija vânzătorului pentru atv-ul pe care îl lasă în urmă.

Aruncă un ochi și la lichidul de răcire. Ar trebui să aibă o culoare consistentă clară, verde sau portocalie, fără aspect uleios. Motoarele răcite cu lichid sunt des întâlnite în construcția ATV-urilor, iar CFmoto este lider de piață mondial cu astfel de motoare inovatoare. Deși pare banal, lichidul de răcire asigură și lubrifierea motorului, evitând în timp coroziunea.

Știi ce vrei! Este modelul preferat gata de a fi cucerit. Totuși, ai dreptul de a conduce un ATV cfmoto, mai ales pe drumurile publice? Doar ATV-urile destinate copiilor pot fi conduse fără permis de conducere categoria B. Entry-level sau sportiv, utilitar sau hibrid, orice CFmoto ai alege va fi senzație. Ar fi util să poți pune bestia la treabă, nu doar să o lași să zburde pe traseele accidentate.

Ai grijă de atv-ul tău? Va avea și el grijă de tine. Toate indicațiile de întreținere a vehiculului sunt specificate în documentele primite la cumpărare. Reviziile sunt trecute de regulă în carnetul de garanție. Un vânzător serios va pune la dispoziție întotdeauna inspecția atv-ului și va furniza documentația acestuia aferentă. Să fie o alegere inspirată pentru experiențe în siguranță.