Breaking news

Atentatul terorist, o FĂCĂTURĂ a serviciilor secrete?! Imagini NECENZURATE ale atacului de la Charlie Hebdo – VIDEO

loading...

Atentatul terorist de la Paris ridică multe semne de întrebare, iar imaginile filmate cu cei doi atacatori care au decimat redacția ziarului Charlie Hebdo, întăresc ipoteza că totul a fost regizat. Serviciile secrete din Franța s-ar părea că nu sunt străine de această regie tragică care a aruncat țara în haos și teroare.

atac terorist paris - facaturaCel mai sângeros atac terorist din istoria Franței, început în redacția ziarului Charlie Hebdo și soldat cu 17 morți, ridică foarte multe semne de întrebare și naște vii controverse.

Ziariştii francezi încearcă să demonstreze că tragediile din ultimele zile au fost regizate. Aceștia au observat că oglinzile retrovizoare ale automobilului Citroen pe care teroriştii l-au folosit în atacul de la Charlie Hebdo aveau colarea argintie. În timp ce anchetatorii au ridicat pentru investigaţii, un Citroen care avea oglinzile negre, nu deschise la culoare, cum se observă în imaginile capturate în momentul în care aceştia au fugit de la redacţia săptămânalului Charlie Hebdo.

Filmulețul care surprinde pe cei doi atacatori, frații Chérif  şi Saïd Kouachi, pe strada unde se află sediul ziarului Charlie Hebdo, ridică multe semne de întrebare.

Imaginile sunt terifiante și redau momentul în care unul dintre poliţiştii care păzeau redacţia Charlie Hebdo, deja rănit, este împuşcat în cap de către unul dintre terorişti.

În video se pot vedea clar atât poliţistul care spune “Nu e bine ce faci, şefule”, după care acesta ește împușcat pe loc, în cap de către unul dintre teroriștii mascați.

O serie de alte aspecte controversate ale atentatului alimentează teoriile ce afirmă că atacul din Paris nu a fost decât o înscenare macabră, menită să alimenteze ura anti-musulmană, dar şi adoptarea legilor tip “Big Brother” şi creşterea bugetelor pentru apărare şi antiterorism.

Analizând cu atenție imaginile apar întrebări de genul ”De ce nu curge sânge după ce polițistul este împușcat în cap? Iar brusc, după ce teroriștii se urcă în mașină, polițistul nu mai apare pe trotuarul unde fusese împușcat în cap.

Ziariștii francezi și nu numai, se întreabă acum dacă nu cumva totul e o făcătură a unor servicii secrete?!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>