Breaking news

Atentat mafiot, dejucat de polițiști la Reșița

O grupare interlopă plănuia să-l asasineze pe patronul unei discoteci din municipiul Reșița.

Un atentat mafiot a fost împiedicat de poliţiştii de la „Crimă Organizată” din Caraş Severin. Aceștia, împreună cu procurorii DIICOT şi ofiţerii Serviciului Român de Informaţii, au reuşit dejoace planul unei grupări interlope ce plănuia asasinarea lui Cătălin Radu, patron de discotecă din Reșița.

Marți dimineață, anchetatorii au efectuat mai multe descinderi, în urma cărora mai multe persoane au fost reținute, inclusiv liderul grupării mafiote.

Aceștia au primit mandate de reținere pentru 24 de ore urmând a fi prezentați înstanței cu propunerea ee arestare preventivă pentru 29 de zile.

Săptămâna trecută, la un control de rutină în trafic în maşina în care se aflau Ciprian Rîpanu şi Randi Tokar au fost descoperite un pistol cu glonţ marca Zoraki, calibrul 6,5 mm, un pistol cu gaze, cagule şi sticle incendiare.

Atât Ciprian Rîpanu și Randi Tokar au primit mandate de arestare pentru 29 de zile pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Niciunul nu deținea permis pentru port armă. Atât pistoalele cât și muniția, găsite asupra celor doi, au fost confiscate.