Breaking news

Atacul terorist din Franța, revendicat de o organizaţie apropiată Al-Qaida

loading...

O organizație apropiată Al-Qaida din Magrebul Islamic (AQMI) a revendicat, joi, printr-un comunicat, atacul comis la Toulouse şi a cerut Franţei să-şi reconsidere politica ‘ostilă’ faţă de musulmani.

Documentul, semnat de organizaţia ‘Jund al-Khilafah’ (soldaţii Califatului) a fost publicat pe site-ul Shamikh, care difuzează în general comunicate ale reţelei teroriste Al-Qaida. Atacul de la Toulouse a fost comis de ‘Youssef francezul’, calificat drept unul dintre cavalerii islamului.

Această operaţiune binecuvântată a zguduit pilonii cruciaţi sionişti din lumea întreaga şi o revendicăm, se arată în document, care cere guvernului francez să-şi reconsidere politica faţă de musulmanii din lume şi să abandoneze tendinţele ostile faţă de islam, apreciind că o astfel de politică nu-i va aduce decât rău şi distrugere”, se precizează în comunicat.

Mohamed Merah, suspect de comiterea a şapte crime în regiunea Toulouse, a fost ucis joi în cursul unei intervenţii a unităţii de elită a poliţiei franceze.

loading...