Breaking news

Atac terorist la un aeroport din Moscova. Bilanţul: 35 de morţi, 130 de răniţi

Atentatul sinucigaş a avut loc la Domodedovo, cel mai mare aeroport din Moscova. 35 de oameni au fost ucişi în urma detonării unei încărcături explozive, şi 130 au fost răniţi.

aeroportTrei persoane sunt suspectate că ar fi implicate în atentatul sinucigaş comis azi la aeroportul Domodedovo din Moscova. Un atentat sinucigaş cu bombă a provocat moartea a 31 de persoane şi rănirea altor 130 în zona de sosire a zborurilor internaţionale, aaeroportului. Atacatorul a detonat încărcătura explozivă pe care o avea asupra sa în timp ce se afla printre persoanele care aşteptau călătorii.

„Explozia s-a produs în zona de livrare a bagajelor de la terminalul pentru sosirea zborurilor internaţionale”, au declarat anchetatorii.


Metroul şi aeroporturile Şeremetievo şi Vnukovo din Moscova au fost plasate sub supraveghere sporită în urma atentatului sinucigaş pe aeroport.

Atentatul sinucigaş produs luni după-amiază pe aeroportul Domodedovo din Moscova a fost comis, se pare, de o femeie kamikaze şi un complice.