Breaking news

Atac dur. Băsescu: „PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte”

loading...

În conferinţa de presă ţinută  în staţiunea Covasna, preşedintele Traian Băsescu l-a atacat dur pe  Vasile Blaga, adversarul  lui Emil Boc în cursa pentru şefia partidului.

basescu blaga

“PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte”, asta a spus Băsescu despre Blaga.

Băsescu e furios pe Blaga şi îl suţine tot pe Boc în cursa pentru şefia PDL. “Bineînţeles, nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul pe care-l am din 2004, Emil Boc”, a spus Băsescu.

Referitor la campaniile electorale pe care Blaga  le-a câştigat, tot după spusele lui Băsescu, acesta a sărit ca ars: “Mie niciodată nu mi-a condus nimeni campaniile! Punct! Cine crede că mie mi-a condus vreo campanie, să demonstreze că poate câştiga cu alt candidat. Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat nici când au candidat ei!”

Traian Băsescu a sosit vineri seară în staţiunea Covasna pentru a studia proiectul de modificare a Constituţiei, terminat de Comisia Prezidenţială de la Cotroceni şi care urmează să fie trimis spre avizare Consiliului Legislativ.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>