Breaking news

Bărbatul care a atacat sediul Discovery Channel, a fost omorât de polițiștii americani

loading...

La doar câteva ore după ce a pătruns în sediul central al postului Discovery Channel și a luat trei ostatici, bărbatul înarmat a murit ducpă ce a fost împușcat de polițiști.

Imagine2Un bărbat înarmat cu un pistol şi cu un dispozitiv exploziv a luat cel puţin un ostatic în sediul central al postului Discovery Channel, din Silver Spring, Maryland, au declarat reprezentanţii poliţiei federale.

Poliţia a încercuit clădirea şi urmăresc acţiunile atacatorului, identificat drept James J. Lee, cu ajutorul camerelor de supraveghere.

După mai multe ore de negocieri între polițiști și atacator, acest a fost împușcat și arestat de poliția americană iar angajații televiziunii luați ostateci au fost eliberați în siguranță. La scurt timp după ce a fost capturat de poliție, bărbatul a murit ca urmare a leziunilor provocate în urma împușcăturilor.

Lee a postat pe internet cereri legate de mediul înconjurător şi de controlul populaţiei.

Vreau ca Discovery Communications să ceară publicului să vină cu idei de salvare a planetei şi a vieţii sălbatice care a mai rămas pe ea. Nimic nu e mai important decât să salvăm leii, tigrii, girafele, elefanţii, broscuţele, broaştele ţestoase, maimuţele, ratonii, gărgăriţele, furnicile, rechinii, urşii şi, desigur, veveriţele. Oamenii? Planeta n-are nevoie de ei”, a scris Lee în manifestul său.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că autorul luării de ostatici a formulat revendicări şi are un diferend cu Discovery Corporation. La faţa locului se află tehnicieni FBI şi o echipă de genişti, precum şi efective de poliţie şi pompieri.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian