Breaking news

Atac armat în București. Un bărbat a fost împușcat în cartierul Băneasa

Un bărbat a fost împuşcat de trei ori, vineri seară, în zona unei benzinării din cartierul Băneasa al Capitalei. Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca.

atac armat serbiaAtacul armat a avut loc în jurul orei 20.15. Bărbatul a intrat în benzinăria de pe bulevardul Aerogării şi a spus că are o rană la spate. Angajaţii benzinăriei au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD şi unul de la Secţia 2 de Poliţie.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, bărbatul are o plagă împuşcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga şi una toracică, tot pe partea stângă.

”Este stabil, însă, pentru că are o plagă abdominală, aceasta trebuie investigată şi se va stabili dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală”, a spus Bogdan Opriţa.

Poliţiştii au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a fost împuşcat bărbatul. Anchetatorii audiază martori şi vor viziona imagini ce au putut fi înregistrate de camerele de supraveghere din zonă. Autorul atacului armat este de negăsit până la această oră.