Breaking news

ASUS Transformer Book, Taichi, Zenbook Touch și VivoBook prezentate la CES 2013

Cu prilejul CES 2013, ASUS a prezentat la hotelul Trump International o gamă cuprinzătoare de portabile cu ecrane multi-touch și suport pentru sistemul de operare Windows 8.

asus tabletePrintre modelele prezentate se numără ASUS Transformer Book cu display detașabil de 13 inci, ce devine tabletă de sine stătătoare, ultrabook-urile ASUS Taichi cu două ecrane și ASUS Zenbook™ Touch.

Trăsăturile definitorii ale întregii game de notebookuri ASUS cu tehnologie multi-touch sunt construcția ușoară și subțire, cea de-a treia generație de procesoare Intel Core™ și sunetul de înaltă fidelitate redat prin tehnologia audio ASUS SonicMaster.

ASUS Transformer Book – notebook convertibil în tabletă detașabilă ASUS Transformer Book este un ultraportabil puternic, dotat cu Windows 8, ce poate fi utilizat atât ca tabletă cât și drept notebook, mulțumită designului versatil de andocare.

Când portabilitatea este esențială, ASUS Transformer Book operează ca o tabletă ușoară și subțire de 13.3″, cu a treia generație de procesoare Intel Core™ i5 sau i7. Unitatea SSD de 128GB furnizează spațiu și viteză pentru aplicațiile Windows 8, în timp ce ecranul Full HD multi-touch dispune de tehnologie IPS pentru culori strălucitoare și unghiuri largi de vizualizare.

Când productivitatea este necesară, ASUS Transformer Book se conectează rapid la dock pentru a deveni un notebook complet cu tastatură iluminată, touchpad generos și hard disk separat cu o capacitate de până la 500GB.

Dock-ul dispune de propria baterie pentru o utilizare prelungită și o gamă completă de porturi, incluzând USB 3.0. ASUS Taichi – o combinație flexibilă de notebook și tabletă ASUS Taichi este un Ultrabook™ elegant cu o arhitectură unică dual-screen ce combină cele mai bune caracteristici ale notebook-ului și tabletei pentru maximum de flexibilitate mobilă.

Motorizat de cea de a treia generație de procesoare Intel Core™ cu stocare SSD de mare viteză, ASUS Taichi beneficiază de ecrane Full HD de 11.6″ sau 13.3″, așezate spate în spate, cu tehnologie IPS pentru unghiuri largi de vizualizare și redarea unor culori vibrante.

Având capacul deschis, ASUS Taichi este un ultrabook puternic cu tastatură iluminată și touchpad multi-touch, cu dimensiuni generoase pentru a simplifica activitățile productive.

La închiderea capacului, ASUS Taichi devine o tabletă ușoară cu un display prompt și un stilou electronic pentru utilizarea ușoară și intuitivă, atunci când utilizatorul se află în deplasare.

Cele două ecrane ale lui ASUS Taichi pot fi utilizate pentru partajarea informațiilor într-un mod care nu a mai fost posibil până acum în cazul unui ultraportabil.

Modul dual-screen tratează cele două ecrane separat astfel că prezentările pot fi făcute, spre exemplu, pe ecranul extern iar notițele pot fi ținute pe cel intern.

Modul mirror afișează aceeași imagine pe ambele ecrane pentru partajarea facilă a conținutului și demonstrațiilor software cu grupurile mici de oameni, înlăturând necesitatea unor proiectoare voluminoase sau a unor monitoare externe.

ASUS Zenbook™ Touch – Ultrabookul perfect echilibrat ASUS Zenbook™ Touch este cel mai avansat ultrabook disponibil. Atât UX31A de 13.3″, cât și U500VZ de 15.6″ combină performanța remarcabilă cu finisajele metalice și dispun de ecrane multi-touch Full HD cu tehnologie IPS.

Cu un profil subțire care se îngustează până la 3mm și o greutate de 1,3 Kg, ASUS Zenbook™ Touch UX31A este disponibil cu a treia generație de procesoare Intel Core™ i5 sau i7, cu până la 8GB memorie RAM și 256GB spațiu de stocare pe SSD. Zenbook™ Touch U500VZ beneficiază de a treia generație de procesoare quad-core Intel Core™ i7, 8GB memorie RAM și grafică NVIDIA GeForce GT650M pentru performanțe incredibile în aplicațiile profesionale.

Cu un design elegant ce cântărește doar 2Kg și măsoară numai 6mm în cel mai subțire punct, U500VZ dispune, de asemenea, de stocare duală SSD de 256GB în configurație RAID 0 și un subwoofer extern cu sunet de calitate cinematografică.

ASUS VivoBook — performanță accesibilă ASUS VivoBook este un notebook performant destinat utilizatorilor mainstream, care doresc totul de la Windows 8 la un preț accesibil. Disponibil cu diagonale de la 11.6″ la 15.6″, ASUS VivoBook dispune de un profil subțire, procesoare din a treia generație Intel Core™ i3, i5 și i7 și grafică NVIDIA.

Ecranul multi-touch și touchpad-ul proporționat generos cu tehnologie Smart Gesture sunt dotări standard pentru întreaga gamă, la fel ca sunetul de înaltă calitate redata de ASUS SonicMaster și pornirea instantanee.

Fiecare posesor de ASUS VivoBook primește 32GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage, fără costuri pe o perioadă de 3 ani.

>