Breaking news

ASUS TAICHI va ajunge în România abia în ianuarie 2013

Primele ultrabook-uri ASUS TAICHI vor intra pe piața românească în luna ianuarie 2013. TAICHI se evidențiază prin designul inovator, capacul său cu două ecrane Full HD și flexibilitatea fără precedent ce îi permite funcționarea deopotrivă ca notebook și tabletă.

Dispozitivul beneficiază de un procesor puternic Intel Core, iar cele două ecrane IPS așezate spate în spate permit partajarea informațiilor într-un mod nou, panoul de pe exterior fiind tactil.

Chiar și în aceste condiții, profilul ultrabook-ului este subțire, îngustându-se până la 3mm, iar greutatea este de doar 1,25kg. TAICHI este disponibil în variante cu ecrane de 11.6 inci (TAICHI 21) și 13,3 inci (TAICHI 31).

ASUS TAICHI combină tot ce-i mai bun de la tabletele multi-touch și ultrabook-uri, comutând instant între acestea extrem de simplu, printr-o mișcare de deget.

Cu capacul deschis, TAICHI este un ultrabook puternic cu ecran Full HD, tastatură iluminată și un touchpad multi-touch, gata să rezolve sarcini solicitante.

Cu capacul închis, TAICHI devine o tabletă ușoară cu ecran Full HD multi-touch pentru utilizare facilă și intuitivă atunci când sunteți în deplasare.

Două ecrane pentru partajarea captivantă a informațiilor Ecranele lui ASUS TAICHI pot fi utilizate atât în mod simultan, cât și independent, oferind moduri noi de a partaja informațiile, de-a urmări materialele multimedia și de a rula aplicații.

Cu capacul deschis și ambele ecrane ridicate, TAICHI poate partaja prezentări și filme audienței aflate în fața și în spatele acestuia, fără a mai avea nevoie de un proiector mare sau un ecran extern.

Tehnologia IPS oferă imagini strălucitoare și clare pe ambele ecrane, reproduce cu acuratețe culorile și permite un unghi larg de vizualizare, de 178°.

TAICHI dispune și de un creion electronic pentru precizie în lucrul cu aplicațiile productive sau cele de creativitate.

Specificații high-end și sunet incredibil ASUS TAICHI beneficiază de un puternic procesor quad-core Intel Core i7 sau dual-core i5 cu 4GB memorie RAM, grafică Intel HD 4000 și SSD-uri rapide de 128GB sau 256GB.

Interfețele Wi-Fi Dual-band cu Intel WiDi și Bluetooth 4.0 stabilesc conexiuni wireless de înaltă performanță în timp ce două porturi USB 3.0 oferă suportul pentru cele mai noi dispozitive de stocare externe și încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile.

Tehnologia ASUS SonicMaster, dezvoltată cu Bang & Olufsen ICEpower, redă sunetul la o calitate uimitoare, indiferent de genul materialului audio ascultat.

TAICHI dispune de o cameră de 5 megapixeli cu focalizare automată și înregistrare video 1080p, cât și de una secundară 720p.

Microfonul are atenuare de zgomot pentru o comunicare video perfectă, iar autonomia de lucru este de până la 5 ore (evaluată în navigarea web prin Wi-Fi).

Primul model care va ajunge în România în luna ianuarie 2013 va fi TAICHI 21, cu două ecrane de 11,6” FullHD.

Toate variantele sunt echipate cu Windows 8 x64 și au în dotare 4GB RAM, WiFi AGN, BT 4.0, WiDi și USB 3.0.

>