Breaking news

ASUS a lansat placa video GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II

ASUS a anunțat modelul GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II ce dispune de un nucleu grafic NVIDIA GTX 650 Ti supratactat la 1085MHz și 2GB memorie GDDR5 pe interfață de 192 de biți.

placa video asusCompatibil DirectX 11, produsul oferă un mix de putere și valoare, extinzând gama de plăci video ASUS destinate pasionaților de jocuri și utilizatorilor entuziaști.

Caracteristicile exclusiviste ASUS îmbunătățesc performanța lui GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II.

Printre acestea se numără răcirea DirectCU II, care menține temperaturile cu 20% mai joase față de modelul de referință GTX 650 Ti BOOST, componentele durabile Super Alloy Power și aplicația GPU Tweak.

DirectCU II – performanță silențioasă la temperaturi joase Designul termic ASUS conferă stabilitate în rularea jocurilor high-end.

Utilizând heat-pipe-uri de cupru în contact direct cu nucleul GTX 650 Ti, DirectCU II accelerează disiparea căldurii, obținându-se temperaturi cu 20% mai joase comparativ cu placa video de referință. Un ventilator de 80mm special selectat, dotat cu lame concepute să reducă rezistența, este fixat cu precizie pe răcirea DirectCU II, reducând la minimum vibrațiile și zgomotul.

Comparativ cu modelul de referință, ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II este de trei ori mai silențios.

Componentele Super Alloy Power mențin stabilitatea și cresc posibilitățile de overclocking ASUS utilizează componente de alimentare proprietare care se comportă mai bine la căldură, la solicitările jocurilor și în overclocking, prelungind durata de viață a produsului.

Condensatorii solizi, bobinele cu miez solid și tranzistorii MOSFET întăriți folosesc materiale exclusiviste ce conduc la o durată de viață de 1,5 ori mai mare comparativ cu plăcile de referință și la o creștere a plajei de overclocking de 15%.

GPU Tweak le oferă jucătorilor acces facil la reglajele plăcii Exclusiv pe plăcile video ASUS, aplicația GPU Tweak oferă o interfață prietenoasă, simplificând modul de ajustare a reglajelor plăcii grafice.

Frecvențele pentru nucleu, tensiunile și vitezele ventilatoarelor pot fi schimbate instant, iar profilurile multiple (specifice jocurilor) ajută la crearea celor mai bune condiții de joc.

ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II va ajunge în România în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie la un preț aproximativ de 830 lei (TVA inclusiv).

Specificații tehnice

ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II DenumireGTX650TIB-DC2OC-2GD5GTX650TIB-DC2-2GD5Motor graficNVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOSTOpen GLOpenGL 4.2Memorie video2GB GDDR5, 6008MHz (1502MHz GDDR5)Interfață memorie192-bițiFrecvențe nucleu1085MHz1033MHzIeșiriDVI-I x 1, DVI-D x 1SoftwareASUS GPU Tweak, drivereDimensiuni10.2-inci x 5.2-inci x 1.5-inci

>