Breaking news

ASUS a lansat pe piaţă primul său proiector LED portabil și ultra-ușor

Proiectorul portabil LED P1, ce redă prezentări luminoase și clare într-un pachet compact proiectat pentru maximă ușurință și mobilitate este disponibil pe piaţă.

Proiectorul portabil ASUS LED P1 oferă o luminozite de 200 ANSI lumeni şi proiectează imagini HD 1280×800 pixeli, astfel încât imaginea de pe ecran se potrivește exact cu materialul original vizualizat pe notebook sau PC.

Sursa de lumină Eco-LED nu conține mercur și are o durată de viață de până la 30000 de ore. Din această perspectivă, P1 ar putea funcționa 20 de ani, folosit în medie câte 4 ore pe zi.

P1 poate fi instalat rapid în doar 5 secunde de la pornire, utilizatorii uitând de perioadele lungi de pregătire a unui proiector. De asemenea, nu este necesară nici o perioadă de răcire, stingerea aparatului fiind instantanee.

Funcția de corectare a geometriei proiecției Auto Keystone poate detecta orientarea lui P1 și va ajusta automat imaginile trapezoidale distorsionate care rezultă dintr-o proiecție unghiulară. Această facilitate scutește utilizatorul de grija potrivirii poziției ideale pentru proiectare.

Utilizatorii se pot bucura de imaginii HD de dimensiunea unui display de 40’’ la doar un metru față de ecranul de proiecție, grație ratei de proiecție de 1.16:1. La această dimensiune, chiar și textele scrise cu font de 8 pot fi citite ușor.

Proiectorul P1 permite reglarea pe loc a înălţimii mulţumită unui suport pliabil, care poate fi ajustat rapid conform condițiilor de lucru.

Se economisește o mare parte din timpul irosit în alte cazuri cu reglarea unui stand clasic.

P1 este ultra-subțire și compact, cântărind doar 415 de grame. Dimensiunile sale sunt comparabile cu cele ale unei carcase port-CD-uri (125.5 x 33.5 x 130 mm). Încape în majoritatea genților mici, fiind ideal pentru cei care călătoresc frecvent.

P1 nu se supraîncălzește și rămâne silențios pe durata funcționării.