Breaking news

ASUS a lansat ceasul ZenWatch produs în colaborare cu Google

ASUS a lansat pe piață primul său ceas motorizat de Android Wear, numit ZenWatch, realizat în colaborare cu Google.  ZenWatch este construit în mod special pentru a se conecta la telefoanele cu sistem Android, furnizând informații relevante atunci când sunt necesare, dar poate servi și ca un accesoriu elegant.

asus zenwatchZenWatch urmează tradiția orologeriei de lux prin stilul său, designul axat pe detalii și prin utilizarea materialelor de înaltă calitate. Sticla curbată și carcasa care urmează conturul încheieturii, combinate cu o curea de piele cusută și o încuietoare unică oferă confort și transmit eleganță.

Fiind un companion pentru telefoanele cu Android, ZenWatch furnizează informații la o simplă privire și vă permite să finalizați diverse operațiuni printr-o atingere sau comandă vocală.

Măiestrie și finețe

Carcasa durabilă din oțel inoxidabil, este curbată pentru a crește confortul și aspectul stilat, iar partea frontală a ceasului este acoperită cu un strat de sticlă curbată pentru o mai bună utilizare, oferind o suprafață netedă pentru un răspuns prompt.

Cureaua din piele moale cusută oferă confort pe întreaga zi și dispune de o încuietoare unică ce permite închiderea și deschiderea rapidă. ZenWatch are un design universal ce se acomodează la orice mână, indiferent de mărime sau formă.

Completând designul fizic, ZenWatch este oferit cu o mulțime de teme software ce pot fi schimbate instant. Varietatea de teme oferite permite utilizatorilor să-și personalizeze ceasul pentru a se potrivi oricărui stil, stări de spirit sau ocazii prin utilizarea unor teme tradiționale, elegante, pentru serviciu sau pentru o ieșire în oraș.

Companion inteligent

ASUS ZenWatch este compatibil cu toate telefoanele ce rulează Android 4.3 sau o versiune superioară, oferindu-le utilizatorilor o fereastră convenabilă pentru vizualizarea apelurilor, mesajelor, notificărilor sau a altor informații importante, fără a fi nevoie ca aceștia să scoată telefonul din buzunar sau din geantă.

Atunci când este împerecheat cu aplicația ASUS ZenWatch Manager, ZenWatch furnizează o mai bună integrare cu telefonul și funcții avansate incluzând integrarea cu interfața ASUS ZenUI (pe telefoanele ASUS), Watch Unlock, Tap Tap, Cover to Mute și Find My Phone. Două funcții adiționale, Remote Camera și Presentation Control, sunt disponibile prin utilizarea ZenWatch cu aplicațiile ASUS Remote Camera și ASUS Remote Link.

Watch Unlock transformă ZenWatch într-o cheie universală ce permite utilizatorilor să deblocheze telefoanele sau tabletele prin simpla atingere a ceasului. Watch Unlock oferă un echilibru între securitate și ușurința în utilizare, ajutând utilizatorii să-și protejeze informațiile personale, fără a fi nevoiți să tasteze vreo parolă sau vreun PIN.

Cu Tap Tap, utilizatorii pot adăuga funcțiile ZenWatch favorite ce pot fi activate prin dubla atingere a ecranului. Remote Camera oferă noi oportunități pentru fotografie, afișând imaginea preluată de camera foto de pe telefon pe ZenWatch.

Remote Camera este o aplicație utilă atunci când sunt realizate fotografii de grup, permițând fotografului să compună fotografia, să declanșeze și să verifice rezultatul final fiind totodată inclus în cadru.

Centru de monitorizare

Fiind confortabil de purtat oriunde și integrând totodată senzori sofisticați, ASUS ZenWatch este un centru de monitorizare ce ajută utilizatorii să-și mențină un stil de viață sănătos și echilibrat.

Utilizând senzorul bio integrat, ZenWatch măsoară nivelul de relaxare și afișează pe baza măsurătorilor un scor de relaxare ușor de înțeles de către utilizatori. În funcție de scor, ZenWatch oferă sfaturi pentru a crește nivelul de relaxare și pentru a reduce stresul. Scorul de relaxare este înregistrat în aplicația ASUS ZenUI Wellness, astfel încât utilizatorii să-și poată monitoriza nivelul de relaxare. În timp ce utilizatorii poartă ceasul ZenWatch, aplicația Wellness generează o combinație de statistici incluzând numărul de pași, caloriile arse, durata de activitate, ritmul cardiac, intensitatea exercițiilor și nivelul de relaxare.

Statisticile sunt prezentate ca un calendar informativ și sunt sintetizate la sfârșitul săptămânii oferindu-le utilizatorilor informații despre stilul de viață. Utilizatorii pot seta ținte de atins cum ar fi numărul de pași dintr-o zi și mai apoi să monitorizeze aceste ținte propuse pe ZenWatch și în aplicația Wellness. Rezumatele includ grafice atractive ce sunt ușor de interpretat și analizat, fiind utile pentru viitoarele activități.

>