Breaking news

Astra Giurgiu, victorie de palmares în partida cu Olympique Lyon, în play-off-ul Europa League

Astra Giurgiu a reușit să producă o mega surpriză în turul play-off-ului Europa League. Giurgiuvenii s-au impus în deplasare, cu scorul de 2-1, în fața celebrei echipe franceze, Olympique Lyon, pe stadionul “Gerland” din Lyon, în prima manșă a play-off-ului Europa League.

astra giurgiu - lyonAstra Giurigiu e cu un pas în Grupele Europa League după ce joi seară a făcut o partidă bună, și a câștigat în mod nesperat, partida cu Olympique Lyon, campioană de 7 ori în Franța.

Lyon a deschis scorul în minutul 25, prin veteranul Steed Malbranque, care a finalizat simplu, cu stângul, de la marginea careului.

După ce în minutul 35, Fatai a ratat o ocazie uriașă de gol, peste 36 de minute de joc, același Fatai a reușit egalarea pentru Astra, după centrarea lui Enache, foarte bine lansat de Ben Youssef.

Lyon a rămas cu un om mai puțin în minutul 77, după ce Rose, nesigur tot meciul, a văzut al doilea galben pentru un fault la Fatai.

De Amorim, inspirat introdus la pauză, a fost faultat în careu de Grenier, iar Budescu a transformat cu siguranță penaltyul, în minutul 81.

Astfel că Astra devine favorită la calificarea în Grupele Europa League. Returul play-off-ului va avea loc pe 28 august, la Giurgiu.

>