Breaking news

Astra Giurgiu a câștigat Cupa României la fotbal

Astra Giurgiu a câștigat vineri seară, în premieră trofeul Cupa României la Fotbal ediția 2014. Echipa miliardarului Ioan Nicuale a învins-o pe Steaua București, în finala disputată pe Național Arena.

astra giurgiu - cupa romaniei fotbal 2014Steaua București a ratat șansa de a bifa eventul în 2014. Steliștii au pierdut trofeul Cupa României, în urma loviturilor de departajare de la 11 metri, întrucât după minutele regulamentare de joc și după cele de prelungiri, scorul a rămas alb, zero la zero.

Astra Giurgiu a câștigat Cupa României la Fotbal, primul său trofeu din istorie, după ce s-a impus la penalty-uri, cu scorul de 4-2.

Laban a executat prima lovitură de la 11 metri, pentru Astra și a deschis Scorul. Keșeru a egalat pentru Steaua. După care Moraiș a şutat puternic, pe centrul porţii, şi  a marcat ducând din pe Astra în avantaj.

 Varela a ratat pentru Steaua, după ce portarul Lung a respins mingea. Însă speranțele steliștilor au renăscut după ce Tătărușanu a blocat mingea lui Cristescu. Totul s-a prăbușit după ce Pintilii a șutat modest și a ratat lovitura.

Budescu l-a executat fără probleme pe Tătăruşanu. Szukala  a marcat și a redus din diferenţă! Iar Yazalde înscrie şi aduce prima Cupă a Astrei! Drept urmare, în această vară se va juca Super Cupa României între aceleași echipe: Steaua București, din postura de câștigătoare a campionatului intern și Astra Giurgiu din postura de deținătoare a Cupei României.

>