Breaking news

Aspiratoare de praf moderne pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri!

Datorită eforturilor susținute realizate de către multe magazine online profesionale din România, în prezent achiziționarea de produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor este un lucru foarte simplu. Și la noi in țară sunt disponibile în prezent cele mai moderne și performante produse destinate îngrijirii unghiilor.

Hardware manicure in the salon. The master makes a manicure to a girl in a beauty salon. A woman trims her nails, cuts the cuticle. The concept of professional nail care.

Everin.ro este un magazin online produse unghii de actualitate maximă care este apreciat de foarte mulți clienți. Oferta este foarte variată și include toate tipurile de soluții pregătitoare pentru manichiuri, multe tipuri de geluri color și geluri pentru construcții, oje semipermanente de toate categoriile, accesorii și ustensile, aparatură ultramodernă, decoruri unghii, etc.

Merită să studiați această ofertă cu atenție deoarece, ea include în mod periodic produse noi și conține multe categorii de produse profesionale pentru persoanele care au unghii subțiri, casante sau deteriorate. Substanțele nutritive din interiorul lor hrănesc și întăresc foarte bine unghiile pe perioada cât rezistă manichiura sau pedichiura.

Aspiratoare de praf de actualitate!

Aparatura modernă comercializată de magazinul Everin.ro include următoarele categorii de aparate: lămpi UV sau LED de multe tipuri, pile electrice, lămpi de birou, sterilizatoare, etc.

Aspirator colectare praf cu filtru 80W, auriu

Este un model nou și foarte eficient care este foarte recomandat saloanelor de îngrijire a unghiilor cu foarte mulți clienți. Util nu doar pentru personal, ci și pentru cliente, aspiratorul acesta funcționează fără saci, având la bază un sistem foarte modern de aspirație sub vid. Chiar și în condițiile în care se generează o cantitate mare de praf, poate face față cu succes deoarece are motorul de putere mare.

Filtrul cu care este prevăzut se curăță foarte ușor. Poate fi reutilizat și este destul de rezistent în timp. Durata de viață a aparatului este de aproximativ 10.000 de ore. Impuritățile rezultate în urma folosirii frezelor electrice se așază direct pe filtru. Ele nu mai ajung în moara de vânt. Aparatele care funcționau în acest fel reușeau doar în proporție de 20% să îndepărteze particulele de praf.

Produsul este disponibil în două culori, alb și auriu. Are un foarte frumos design și nu ocupă mult spațiu. Poate fi folosit și dacă lucrați acasă, bineînțeles. Prețul produsului este de 229 de lei. Compania oferă garanție timp de 2 ani pentru produs. Nu este singurul aspirator manichiura disponibil în momentul de față, aici.

Din oferta acestui magazin vă mai recomandăm și lămpile profesionale UV sau LED și lămpile de masă LED cu încărcător wireless. Clientele își vor putea încărca telefoanele mobile în timp ce își vor îngriji manichiura.

Folositoare sunt și accesoriile pentru manichiuri precum și ustensilele pe care le puteți comanda în același timp, economisind cheltuieli de transport costisitoare. Toate produsele incluse în această ofertă sunt de actualitate maximă și merită toată atenția dumneavoastră.

>