Breaking news

Asociaţia magistraţilor solicită demisia de onoare a membrilor CSM

loading...

Scandalul din CSM atinge cote alarmante. Asociaţia Magistraţilor din România solicită demisia de onoare a membrilor CSM, în caz contrar, va declanşa procedurile de revocare din funcţii a tuturor membrilor Consiliului.

judecatorNorel Popescu şi Gabriela Baltag, reprezentanţii Asociaţiei Magistraţilor din România  au venit miercuri la şedinţa Plenului CSM și au solicitat demisia membrilor Consilului.

AMR cere demisia de onoare a membrilor CSM având în vedere lipsa de transparenţă şi coeziune în interiorul Consiliului.

Mădălina Afrăsinei, reprezentantul Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România, a venit la şedinţa Plenul CSM, urmând să ceară amânarea luării unei decizii în ceea ce priveşte candidaturile pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului.

Judecătoarea a invocat începerea Adunărilor Generale ale Judecătorilor de revocare din funcţia de membri ai CSM a judecătorilor Cristi Danileţ şi Alina Ghica.

Afrăsineri a precizat că la Tribunalul Bucureşti şi la Judecătoria Sector 5 au avut loc Adunările Generale de revocare, la fel şi în Piteşti, “iar mâine urmează Clujul”.

Astăzi trebuia să se aleagă vicepreşedintele CSM, funcție pentru care și-au depus Alina Ghica și Cristi Danileț. Însă din lipsă de cvorum, ședința a fost anulată.

loading...