Breaking news

Asigura-ti masina cu ajutorul TCV

Intr-o lume a imprevizibilului este foarte important sa ai mare grija de fiecare bun pe care il detii, la fel cum ai grija de propria sanatate. Masina este printre cele mai importante si valoroase si necesita o grija suplimentara. Dar ce faci cand nu esti singurul responsabil de destinul ei? Daca alte persoane pot atenta la felul in care arata sau functioneaza? Sau daca intr-o secunda de neatentie ai ghinionul de a prejudicia autovehiculul unei alte persoane? In acest sens, ai nevoie de o asigurare RCA care sa te ajute sa treci mai usor peste aceste obstacole, scutindu-te de plata despagubirilor aferente.

TCV.com.ro este o firma de asigurari din Bucuresti care are in vedere tocmai protejarea din punct de vedere financiar si acoperirea legala a tuturor persoanelor ce detin un autovehicul. Din dorinta de a fi cat mai ingaduitori cu timpul clientilor nostri, am implementat si posibilitatea de a achizitiona online orice tip de polita de care dispunem.

Despre polita RCA si obligativitatea ei

Legea impune achizitionarea acestei polite pentru fiecare proprietar de vehicul auto, ceea ce face ca deplasarea pe un drum national sau european sa fie imposibila, ilegala si periculoasa, in absenta ei. Mai exact, RCA este acronimul pentru Responsabilitate Civila Auto si se concretizeaza prin incheierea unui contract legal intre apartinator si o agentie de asigurari, cum este TCV, care poate fi aleasa dupa propriile criterii.

La fel ca orice alta asigurare, aceasta are in vedere tocmai protejarea impotriva riscurilor neprevazute care pot perturba bunul mers al lucrurilor din trafic si nu numai. Astfel ca, prin detinerea unei astfel de protectii legale si financiare, in cazul nefericit in care va aflati in postura de a fi provocat un accident sau un prejudiciu unui alt participant la trafic, firma asiguratoare va acoperi toate daunele financiare iscate. Cu alte cuvinte, in calitate de asigurat, sunteti scutit de plata oricarui prejudiciu, atat timp cat acesta este prevazut intre riscurile acoperite de asigurarea auto.

Cum intri in posesia unei asigurari RCA?

Exista doua metode prin care poti intra in posesia acestui document. Puteti opta pentru varianta clasica, in care sa va deplasati la sediu, unde sa va consultati cu brokeri specializati care sa va ajute la luarea celei mai bune decizii in raport cu nevoile pe care le aveti, sau puteti opta pentru a realiza intreg procesul online. Avantajele sunt aceleasi de ambele parti, putand beneficia de cele mai ieftine costuri, cea din urma prezentand insa si un plus in vederea economisirii de timp. Asadar, prin completarea catorva formulare menite sa stabileasca atat detaliile obligatorii despre masina, cat si tipul de asigurare care vi s-ar potrivi cel mai bine.

Raport costuri-beneficii

Este evident deja ca oricat de mare ar fi costul pentru o astfel de metoda de protectie in trafic, tot nu ar putea depasi preturile pentru o dauna provocata in acest mediu. Cu toate acestea, la TCV facem tot posibilul sa oferim cele mai bune preturi de pe piata, care se stabilesc in mod personalizat in functie de amploarea riscurilor pe care vreti sa le acoperiti, dar si de modelul, capacitatea sau motorizarea masinii, ori alte detalii aferente. In acest sens, pentru a putea intra in prealabil achizitionarii ei costurile la care veti fi supus, am implementat un calculator RCA, care sa estimeze cat mai exact valoarea totala a acestei polite, pe o perioada determinata. In acest mod, puteti adauga sau elimina criterii de selectie si reface calculul RCA dupa fiecare actiune, in asa fel incat sa ajungeti in final la un raport cat mai rentabil pentru situatia in care va aflati la momentul respectiv.

Vezi mai multe aici la TCV, locul in care vei avea doar de castigat!