Breaking news

Ascultă piesa lui Scutariu la Hello Radio

În fiecare seară de luni până vineri ascultă la Hello Radio piesa lui Scutariu, în cadrul emisiunii Happy Nights.

hello_scutariu 2La finalul celor trei ore de Happy Nights, prezentaotrul și realizatorul programului de seară la Hello Radio, vă propune o piesă în cadrul rubricii ”Piesa lui Scutariu”. Așadar ascultați în fiecare seară Happy Night de la ora 20.00 la 23.00 pentru a vedea ce surprize vă pregătește Sebastian Scutariu.

Hello Radio s-a lansat pe 25 decembrie 2009, din dorința de a oferi ascultătorilor o alternativă la posturile de radio déjà existente atât pe FM cât și online.

Sound-ul perfect și calitatea emisiei face din Hello Radio cel mai cool și interesnt post de radio online. Emisiunea fanion a postului de radio este  emisiunea Happy Nights, realizată de Ionuț Scutariu și difuzată în fiecare seară de la ora 20,00 la 23,00, de luni până vineri. Hello Kids este o emsiune dedeicată copiilor care spun lucruri trăznite la …Hello Radio, în fiecare marți și joi seara de la ora 19,00. Grupajul informativ, Hello info, difuzat de luni până vineri, de la ora 13,00, cuprinde  un calendar muzical cu tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în ziua respectivă. Fanii muzicii latino pot asculta piesele preferate în cadrul emisiunii Hello Fiesta în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 17.00. De luni până vineri de la ora 23.00 și până în zori puteți asculta cele mai frumoase cântece de dragoste.

Redacția exclusivNEWS.ro vă recomandăsă ascultați Hello Radio pentru că nici nu știți ce pierdeți.