Breaking news

Ascultă ce au vorbit Smiley și Sânziana Negru la RMA – VIDEO

Prezent vineri, la Romanian Music Awards desfășurat la Craiova, la trei zile de la anunțul despărțirii de Laura Cosoi, Smiley a fost extrem de discret și de atent cu declarațiile pentru presă.

Sânziana Negru, una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din România, l-a făcut pe îndrăgitul cântăreț să vorbească în exclusivitate pentru Music Channel.

Desemnat cel mai bun producător la premiile industriei muzicale românești, Smiley și-a lăudat echipa și artiștii de la Hahaha Production.

Întrebat cum reușește să nu se lase dus de val și de toată atenția care i se acordă, artistul a răspuns simplu: Stăm mult în studio și nu prea ieșim! Ne atragem atenția unul altuia și ne dăm peste ceafă!

Smiley este unul dintre cei mai solicitați cântăreți, astfel că are un program încărcat, doar în ultimele zile artistul a făcut peste 2000 km.

Întrebat discret de către Sânziana cum rezistă și de unde își ia energia Smiley a declarat: De la oameni! Inclusiv de la tine! Plăcerea de a cânta este mai mare decât orice oboseală! Asta este cea mai mare bucurie a mea, să văd publicul fericit!

Sânziana și Smiley au fost împreună aproape doi ani, timp în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce îi privește viața personală, nici măcar după despărțire nu au dat detalii legate de viața lor.