Breaking news

ASBIS România, introduce pe piață noua soluţie AVG 2011 Enhanced Internet Security

AVG Technologies, producătorul celui mai popular software anti-virus gratuit, a anunțat disponibilitatea imediată a celei mai noi game de software de securitate pentru Internet, AVG 2011.

avgProiectarea suitei software AVG 2011 a avut la bază suportul comunității globale AVG, formată din peste 110 milioane de utilizatori. Produsul oferă protecţie îmbunătăţită pentru Web şi reţelele de socializare, printre cele mai bune rate de detecție din industrie, uşurinţă în utilizare şi un design care îi permite să fie mai rapid, mai agil şi mai puternic. AVG 2011 este cea mai avansată soluție antivirus a companiei  pentru utilizatorii finali și afaceri mici.

Din moment ce 99% dintre ameninţările de azi au la bază Internetul şi sunt active pe site-urile Web legale mai puţin de 24 de ore, analiza şi detecția în timp real sunt critice. Soluția AVG de scanare în timp real, LinkScanner, este unică pentru AVG şi s-a dovedit a fi un adversar formidabil al ameninţărilor care există în mediul IT.

Disponibil pentru PC şi Mac, LinkScanner permite utilizatorilor să navigheze, să efectueze căutari, să trimită e-mail-uri, să facă cumpărături şi să utilizeze reţelele de socializare online cu încrederea că paginile pe care le vizualizează nu sunt compromise, iar site-urile pe care aleg să le viziteze sunt sigure.

LinkScanner verifică automat şi protejează în timp real link-urile schimbate în cadrul reţelelor de socializare precum Facebook şi MySpace, fără a deranja, fără cerințe de configurare – protecţia este activată automat, pentru a fi mereu în siguranţă.

Procesul de instalare pentru software a fost redus la cinci click-uri simple, în timp ce procesul de dezinstalare a software-ului este la fel de  cursiv ca și până acum. În urma constatarii faptului că mulţi dintre utilizatori folosesc frecvent aplicaţii multimedia, AVG 2011 include opţiunea „game mode”, prin care scanează şi protejează calculatoarele utilizatorilor fără a întrerupe aplicațiile multimedia care ruleaza in modul “full-screen”cu notificări de tip pop-up.

În plus, AVG 2011 are opțiunea „Single click fix” – o nouă funcţie care permite utilizatorilor să soluționeze în mod automat problemele software, printr-un buton „Fix It” uşor de accesat.