Breaking news

Așa arată sala de atletism Lia Manoliu din București, după renovare

Sala de atletism din cadrul CSNB “Lia Manoliu” din Capitală a fost recent renovată la standarde internaționale și este gata să găzduiască prima competiție atletică din 2015.

sala atletism lia manoliuSala de Atletism din Complexul Lia Manoliu a fost transformată radical în doar trei luni de zile. Sala a fost modernizată la standarde internaționale și pe 24 și 25 ianuarie va găzdui prima competiție oficială din acest an,

 Campionatul Național rezervat juniorilor 3, etapa I se va desfășura timp de două zile în Sala proaspăt renovată de Ministerul Tineretului și Sportului.

Au suferit modificări sala de forţă, sala de antrenament şi cea de aruncări, dar cel mai mare impact asupra concurenţilor şi asupra spectatorilor îl va avea pista circulară.

Dacă până în această toamnă portativul purta tradiţionalul grena, atleții vor alerga acum pe un albastru modern, o culoare adoptată de săli importante ale lumii, precum Doha, Istanbul, Birmingham, Paris sau Valencia.

Pista de alergare are o lungime de 180 de metri, iar culoarele de sprint 60 de metri.

Este o oportunitate pentru organizatori de a face o primă testare „la cald” a incintei bucureștene care miroase a proaspăt, mai ales având în vedere că săptămâna viitoare aici se va derula etapa a II-a a Naționalelor seniorilor, tineretului și juniorilor 1.