Breaking news

Așa ar putea arăta Prințul William și soția sa, Kate Middleton, la 80 de ani

Și la 80 de ani, Prințul William și soția sa,  Kate Middleton ar fi doi oameni frumoși. Cel puțin așa reiese din simularea realizată de artiștii Nikolett Mérész și Nickolay Lamm.

printul william si kateArtiștii Nikolett Mérész și Nickolay Lamm au realizat o interpretare artistică a îmbătrânirii celor doi membri ai familiei regale britanice.

Artiști au realizat o simulare a modului în care ducele și ducesa de Cambridge vor arăta la peste 50 de ani, când vor avea 80 și respectiv 81 de ani.

Prințul William și Kate Middleton au în prezent 30, respectiv 31 de ani.

Nickolay Lamm a declarat că versiunile îmbătrânite simbolizează trecerea timpului și dorința ca prințul William și soția sa să aibă o viață lungă și fericită împreună.

Prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton la 29 aprilie 2011, iar cununia a avut loc la catedrala Westminsterdin Londra. Prințul William, Duce de Cambridge, care este al doilea în linia de succesiune la tronul britanic.

În prezent, Kate Middleton este însărcinată în cinci luni și jumătate, urmând să aducă în acest an pe lume, viitorul moștenitor al Coroanei Britanice.