Breaking news

Aruncat în spatele gratiilor după ce a înșelat peste 400 de persoane cu 50.000 euro

Un administrator al unei firme din Oradea a fost reținut de autorități după ce a încasat peste 50,000 de euro în schimbul promisiunii unor locuri de muncă în străinătate.

inselaciuneSetea românilor de a pleca la muncă în străinătate pentru un trai mai bun, a adus venituri considerabile unui tânăr de 24 ani din Sălaj. Individul a reușit să înșele peste 400 de persoane, încasând de la fiecare 130 euro pentru un loc de muncă în Germania.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău, a declarat că un tânăr de 24 de ani, administrator al unei societăţi orădene, a fost reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor, şi va fi dus, duminică, la Tribunalul Bihor, cu propunerea de arestare preventivă pentru înşelăciune.

„Tânărul a fost ridicat ca urmare a unor reclamaţii formulate pe numele lui. Din primele verificări, suspectul era reprezentant al unei firme şi ar fi înşelat mai multe persoane de la care a încasat bani pentru a le găsi locuri de muncă în străinătate. Prejudiciul estimate este de peste 50.000 euro”, a declarat Ioana Lascău.