Breaking news

Artistul român Admiral C4C, implicat într-un proiect caritabil în Nigeria

Artistul de origine nigeriană Admiral C4C s-a stabilit în România în urmă cu ani buni, când dragostea pentru frumoasa clujeancă Ana-Maria l-a facut nu doar să ne îndrăgească țară, ci și să rămâna pe frumoasele noastre plaiuri mioritice în timp ce se bucura de o carieră internațională în plină ascensiune. Însă cântărețul nu și-a uitat originile și de fiecare dată când are prilejul este aproape de conaționalii săi.  

Astfel, după perioada sărbătorilor pe care le-a petrecut în Ardeal, Admiral C4C a dat o fugă în Nigeria pentru a se implica într-un proiect caritabil al Fundației Godsent. Alături de ambasadorul Dion Osagie și ONG-ul african, artistul a contribuit la ajutorarea a peste 200 de copii nevoiași.

“Anul 2017 a fost plin de provocări pentru mine, dar sunt mândru că am reușit să obțin un succes semnificativ. Cariera mea muzicală a înregistrat progrese vizibile, cu numeroase concerte și prin colaborarea cu legendarul Dr. Alban. La acestea se adaugă și câteva business-uri pe care le-am dezvoltat. Dar, dintre toate acestea, cel mai tare mă bucur știind că am reușit să mă implic în proiectele caritabile ale Fundației Godsent pentru familiile nevoiașe din statul Edo, din Nigeria. Pentru mine este cel mai mare trofeu cu care am început acest an, știind că, cel puțin cele 200 de familii sprijinite în proiect, duc o viață mai bună. Cele 200 de zâmbete sunt pentru mine cât un trofeu”, mărturisește cu emoție Admiral C4C.

În demersul caritabil, Amiralul C4C a colaborat cu Fundația Godsent, un ONG condus de ambasadorul Dion Osagie, mutat recent din America în Nigeria, pentru a sprijini astfel persoanele nevoiașe din statul Edo, în special in perioada sărbătorilor. Pe lângă alimente, beneficiarii au primit și televiziune prin cablu, dar și anumite sume de bani. În total în proiect au fost donați aproximativ 10.000 de euro, iar inițiatorii își propun să extindă proiectul caritabil în mai multe state nigeriene.

„Cel mai tare m-a marcat, în acest proiect caritabil, o doamna cu gemeni și tripleți care cerșea pentru a-și putea hrănii copiii. Alături de fundatie și de ambasadorul ei ne propunem să ne implicăm și mai mult comunitatea în susținerea celor nevoiași, în fiecare stat din Nigeria.” a adaugat artistul de origine nigeriană.

Pe lângă succesul muzical, Admiral C4C a avut un 2017 reușit și prin înființarea a două companii internaționale și investiția în imobiliare.

Nici in plan muzical artistul nu a stat mai prost. Admiral C4C a avut succes la nivel internațional cu piesa“Turn it up” cântată cu faimosul Dr. Alban și a fost rasplătit cu doua premii muzicale importante la ADMA Awards (Amsterdam) – ”Best Reggae Artist of the Year” și ”Best Reggae / Dancehall Song of the Year”. Licențiat de aceeași casă de discuri newyorkeză cu care are contract Sean Paul, VP Associated Label Group (VPAL), Admiral C4C are planuri mari si pentru 2018 odata cu lansarea internațională a piesei “Hello”.