Breaking news

Artiștii Famous Production au dat lovitura la Media Music Awards

loading...

Echipa Famous Production a plecat acasă cu 5 premii Media Music Awards. Jo a fost una dintre marii câștigători ai serii, fiind premiată de trei ori.

media music awards 2017Cinci premii au primit artiştii Famous Production la ediţia din 2017 a Media Music Awards: Best Video – JO– ‘Cu un picior în rai’; Best YouTube – Randi – ‘Ochii ăia verzi’; Best Shazam- Edward Sanda feat. Ioana Ignat – ‘Doar pe a ta’; Music Chanel Award – Jo – ‘Cu un picior în rai’; Media Forrest Award – JO – ‘Cu un picior în Rai’.

Jo a fost una dintre marii câștigători ai serii, fiind premiată în trei rânduri pentru piesa ‘Cu un picior în rai’, care a fost compusă de Randi, videoclipul piesei fiind regizat de către Michael Mircea.

Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc, pentru oamenii din jurul meu și pentru energia și puterea cu care fac lucrurile în ultima vreme. În sfârșit simt cum, după multă muncă, roadele încep să apară și sunt fericită pentru că am crezut în mine și în echipa mea întotdeauna. Nu vă pot descrie bucuria pe care o simt. Multumesc din suflet celor din echipa mea- Famous Production & Cat Music!

Edward Sanda a avut parte de reacții pozitive de la bun inceput cu piesa lui de debut, ‘Doar pe a ta’ (featuring Ioana Ignat), aflându-se în topul celor mai difuzate piese românești pe radio și TV, fiind cea mai descarcată piesa românească de pe iTunes și în topul celor mai căutate piese prin Shazam (a fost multe zile la rând pe prima pozitie). Premiul de aseară, Best Shazam, reprezintă încununarea succesului de care se bucură artistul.

Mă simt recunoscător tuturor oamenilor care au crezut în mine și mi-au oferit încredere să fac ceea ce îmi place. Visam la tot ceeea ce mi se întâmplă acum, dar nu credeam vreodată că am să trăiesc tot ce-am visat! Țin să mulțumesc din inimă echipei mele Famous Production pentru absolut tot!

Randi a primit trofeul ‘Best YouTube’ pentru una dintre cele mai îndrăgite piese din ultima vreme- ‘Ochii ăia verzi’, care depășeste peste 57 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Sunt mândru de echipa mea Famous Production și nu mă refer doar la premiile de aseară, de la Media Music Awards, ci în general, de munca, pasiunea și gândirea pozitivă cu care se implică în fiecare proiect. Și vă mulțumesc mult vouă, celor care ne ascultați muzica, ne susțineți și ne încurajați!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian