Breaking news

Artiştii deplâng moartea lui Cornel Fugaru

loading...

Moartea lui Cornel Fugaru este regretată de artiştii români care au colaborat de-a lungul timpului cu celebrul compozitor.

Cornel-FugaruPentru Mihaela Mihai, vestea morţii lui Cornel Fugaru a venit ca un trăznet.

Vestea a venit ca un trăsnet. Nici nu am ştiut că este bolnav Cornel. Nu se vedea că e bolnav. Cornel a fost unul din cei mai eleganţi oameni din lumea noastră a muzicii uşoare. Avea întotdeauna zâmbetul pe buze. Era întotdeauna amabil“, a declarat Mihaela Mihai la Realitatea TV.

Adrian Enache era la curent cu boala lui Fugaru şi a declarat la Realitatea TV că urma să îl viziteze pe compozitor la spital.

Ştiam de suferinţa lui Cornel Fugaru. Se pare că îngerii din cer aveau nevoie de un lider şi l-au chemat pe Cornel. Numai a om bolnav nu arăta. A fost un om extraordinar, avea o capacitate creatoară imensă, avea o mare poftă de viaţă. Oamenii aştia buni parcă diriblează moartea, dar moartea până la urmă îi ia. Urma să merg cu Aurelian Temişan la spitalul unde era internat, pentru că ştiam că este bolnav, că este într-o periodă critică, şi chiar am vrut să-l văd. Uite că nu am mai apucat.“, a spus Adrian Enache.

Cătălin Crişan a fost consternat de vestea morţii compozitorului

Eu am aflat acum un minut de la dumneavoastră. Nu-mi vine să cred. Este, că nu pot să vorbesc la trecut, în afară de unul dintre cei mai mari compozitori ai noştrii, un om extraordinar, cu suflet mare. Ne-am văzut prin martie anul acesta la o emisiune. Nu am fost unul dintre apropiaţii domnului Fugaru“, a declarat Cătălin Crişan.

Colegul şi compozitorul Marius Ţeicu a rămas înmărmurit la auzul cumplitei veşti.

Nici nu-mi vine să cred că nu mai este. Ne ştiam de atâta timp, ne spuneam toate lucrurile, toată viaţa. Ştiam de boală de câteva luni, dar a evoluat foarte rapid. Tot mai speram. N-am putut să-l vizitez pentru că nu sunt în Bucureşti. E o mare pierdere. În ultima vreme îl simţeam obosit. Dumnezeu să-l odihnească!“, a declarat Marius Ţeicu.

Şi cântăreaţa Corina Chiriac regretă trecerea în lumea celor drepţi a lui Cornel Fugaru.

Sincere condoleanţe familiei, în primul rând. În 1884 i-am cântat o melodie la festivalul Mamaia. L-am apreciat mult. Am sperat că se va face bine. Îmi pare extrem de rău“, a declarat Corina Chiriac.

Miercuri, compozitorul Cornel Fugaru a decedat la Spitalul Elias, ca urmare a unei afecţiuni cornice.

loading...