Breaking news

Articole de pescuit pe placul tau

Te poti numi un impatimit al pescuitului? Daca raspunzi afirmativ, atunci site-ul nostru  www.superpescuit.ro vine cu solutii inovative pentru a imbunatati activitatea ta.

In cazul in care preferi pescuitul la crap, ai o categorie aparte de produse special create cu acest scop. Ai de ales intre mulinete simple sau robuste, special confectionate pentru pesti mari la fel ca mulineta Crap-Pesti mari Black Runner 60.

In magazinul de pescuit vei gasi lansete rigide, fabricate din fibra de carbon si lansete telescopice de cea mai inalta calitate. In categoria accesorii se numara saltele de primire pentru pesti mari sau mici, cu sau fara cadru din metal.

De exemplu, poti opta pentru Salteaua Cadru Metalic NE01. Aceasta este robusta, avand dimensiunile 120×70 cm si prezinta picioare reglabile cu proprietati de antialunecare.

 

Pescuitul stationar este ales de cei mai multi amatori sau experti si se refera la pestii pasnici, de apa dulce. Exista o gama larga de produse, convenabile la pret.

La mulinete, marimea tamburului variaza intre 1000 si 6000.

Totodata, mulinetele pot prezenta intre 4 si 10 rulmenti. Un exemplu este mulineta Bullet 40 la doar 58 de lei, cu tamburul de 4000 si 5 rulmenti. In ceea ce priveste lansetele, lungimea incepe de la 2.1 m si poate ajunge chiar si pana la 7 m.

Lanseta poate fi telescopica sau poate fi formata din 2 sau 3 segmente. O lanseta buna si ieftina este Baracuda Apache Spin, care se gaseste in doua variante de lungime: la 2.70 m sau la 3 m. Daca te intereseaza achizitionarea unei undite, pe site ai si astfel de articole. Totodata, magazinul de pescuit iti pune la dispozitie si plute confectionate din spuma, de tip bila si cu diferite capacitati de plutire: 30 g, 40 g, 50 g, 80 g sau 100 g.

Din trusa ta nu ar trebui sa lipseasca Setul de 10 plute X1Baracuda, ideal pentru pescuit la doar 21 de lei.

 

Daca pescuiesti la feeder, atunci ai la dispozitie lansete, mulinete si accesorii specifice. Magazinul de pescuit prezinta o gama larga de articole. Mulinetele se diferentiaza prin marimea tamburului, care poate fi de 1000, 4000, 5000 sau 6000, iar numarul de rulmenti poate fi 3, 4, 6 sau 7. Totodata, vei gasi lansete de lungimi diferite: 2.7 m, 3.0 m, 3.3 m, 3.6 m sau 3.9 m. Lansetele pot fi construite din segmente de 2, 3 bucati sau pot fi telescopice. Metoda feeder presupune folosirea unor lesturi alcatuite din cosulete sau placute momitoare. Pe site vei gasi diferite variante de lesturi. De exemplu, Cosul Feeder Rectangular SS marca Baracuda este confectionat din metal.

Prezinta dimensiunile 25x20x45 mm si este disponibil in 3 variante: 40 g, 60 g sau 80 g.

 

Daca nu te-ai hotarat inca in privinta produselor, intra acum in magazinul online de pescuit. Grabeste-te sa prinzi cele mai bune articole de pescuit la reducere.

 

>