Breaking news

Arestaţi pentru punerea în circulaţie de bani falşi

Patru persoane din judeţul Olt au fost surprinse în flagrant în timp ce încercau să plaseze, în municipiul Slatina, bancnote false din cupiura de 100 euro. Două dintre acestea au fost arestate, iar faţă de alte două s-a dispus măsura interdicţiei de a părăsi localitatea.

politie.traficantiPoliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, au destructurat o grupare infracţională specializată în falsificarea şi plasarea de bancnotă falsă.

C. Marius, C. Ilie, M. Marian şi P. Florin, din municipiul Slatina, sunt suspectaţi că au falsificat şi plasat pe raza judeţului Olt, mai multe bancnote din cupiura de 100 euro.

Pe 28 ianuarie C. Ilie a plasat unui taximetrist, în municipiul Slatina, o bancnotă falsă din cupiura de 100 de euro. Câteva ore mai târziu,  suspectul împreună cu M. Marian, P. Florin şi C. Marius au fost prinşi în flagrant, pe raza municipiului Slatina, în timp ce încercau să plaseze încă două bancnote false din cupiura de 100 euro.

Cei patru s-au ales cu dosar penal  pentru săvârşirea de infracţiuni, fals de monedă, falsificarea de valori străine şi înşelăciune.

Doi dintre suspecţi, C. Marius şi M. Marian au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar faţă de C. Ilie şi P. Florin s-a dispus măsura interdicţiei de a părăsi localitatea.

>