Breaking news

Aradits a sărutat-o pe Madonna la Te cunosc de undeva!

Concurenţii de la “Te cunosc de undeva!” muncesc în fiecare săptămână pentru a aduna punctele care îi plasează în marea finală a transforming show-ului, dar şi pentru a-i impresiona pe membrii juriului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan.

dalma si andreiJuratul care notează atitudinea concurenţilor din timpul transformărilor, Andrei Aradits, a fost impresionat de una dintre concurente, în ediţia de sâmbătă, 12 octombrie, ce începe la ora 20:30, la Antena 1, cu transformarea în Madonna cu care a reuşit să ridice sala în picioare.

În urma interpretării melodiei “Don’t cry for me Argentina”, Dalma, căci despre ea este vorba, l-a determinat pe Aradits să aibă o reacţie neaşteptată. La sfârşitul jurizării, actorul s-a ridicat de la masă ca să o sărute pe concurentă: “M-ai emoţionat. Ai făcut foarte bine ceea ce ai făcut.

Ai avut un mister, o putere pe care nu credeam că o ai în tine!” Acest gest a fost făcut pentru prima oară de către jurat în cadrul transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, lucru subliniat de cei doi prezentatori Alina Puscaş şi Cosmin Seleşi.

Andrei Aradits este cunoscut drept membrul juriului care a avut întotdeauna ceva de rectificat în atitudinea concurenţilor, iar telespectatorii care vor urmări “Te cunosc de undeva!” sâmbătă, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea vedea prestaţia Dalmei care l-a impresionat pe Andrei Aradits.

>