Breaking news

Aproximativ 2,5 milioane telespectatori au urmărit la Pro Tv primele confruntări la Vocea României

Primele confruntări muzicale în ring la Vocea României, difuzată marți seară de Pro TV, au fost urmărite de aproximativ 2.5 milioane de români.

Românii s-au uitat marți seară în număr mare la Pro TV, unde concurenții de la Vocea României se duelau în ring.

Prima etapă a Confruntărilor a obținut la nivelul publicului commercial o audiență medie de 13.4 puncte de rating și o cotă de piață de 27.4%, ceea ce se traduce în 2,5 milioane de telespectatori.

În minutul de aur al emisiunii, la nivelul publicului commercial, ProTV a obținut o audiență de 17.7 puncte de rating și o cotă de piață de 36%.

Kanal D s-a clasat pe locul 2 cu un rating de 8,9 puncte de rating și o cotă de piață de 16,5%.

În timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul trei cu doar jumătate din audiența Pro TV, înregistrând doar 7,6 puncte de rating și o cotă de piață de 15,4%.

Primul duel trimis în ring de Smiley a fost format din Jan Selaru și Laura Gherghescu. Juratul a decis să meargă mai departe cu Laura.Al doilea duel a fost format de Smiley din Andreea Olariu și Camelia Marinescu. Cele două dive au interpretat piesa “When you believe”, iar învingătoare din duelul divelor a ieșit Andreea Olariu.

Primul duel al lui Moga a fost format din Dorin Ochenatu și Cezar Dometi, învingător ieșind cel din urmă. Duetul alcatuit din Mihai-Ioan Toma si Vizi Imre din echipa Moga a oferit cele mai amuzante momente ale serii. Piesa aleasa de către antrenor, ”I wanna be like you”,  din filmul animat pentru copii “Cartea Junglei” l-a avantajat mai mult pe Vizi Imre care a fost ales să meargă în galele live.

Primul episod din ”Brenciana” a început cu duetul alcătuit din Vlad Simon și tânăra Diana Mosneagu, de numai 15 ani. După ce au cântat piesa “Wake me up before you go go”, Horia Brenciu l-a ales pe Vlad.

“Un duet plin de feminitate”, așa cum l-a numit antrenorul Brenciu, le-a avut în componență pe prietenele din afara scenei, Izabela Simion și Camelia Sterea. Pe piesa “My number 1” a Helenei Paparizou, cele doua au oferit un spectacol plin de culoare si dinamism, iar învingătoare a ieșit Camelia.

Loredana  a avut parte de trei dueluri marți seară. Primul, format din Teodor Manciulea și Bernard Lazar, l-a desemnat câștigător pe Teodor.

“O pereche foarte cool si sexy”, cum a subliniat Loredana, a fost cea alcătuită din Ciprian Teodorescu și Magdalena Cichirdean, iar Lori l-a ales pe Ciprian.

Cel de-al treilea duel, Loredana l-a format din frumușeii Cristi Nistor și Alexandru Simion. Deși amândoi au cântat bine și s-au potrivit pe piesă, Loredana a ales să meargă cu Cristi Nistor.

>