Breaking news

Anunturi imobiliare in Iasi!

Achizitiile imobiliare sunt o investitie foarte buna pentru oricine. De fapt, specialistii in finante sfatuiesc tinerii cu posibilitati sa investeasca cat mai mult in domeniul imobiliar, deoarece este unica moneda care nu se va devaloriza.

 

Exista o multime de agentii imobiliare iasi care se folosc de platforma stilimobil.ro, ce pune la dispozitia clientilor informatii importante despre locuinte pe tot teritoriul din Iasi.

 

Exista o multime de lucruri de facut in Iasi, de la activitati distractive la explorarea unora dintre siturile sale culturale. Dar daca vrei cumva sa te muti aici, este important sa stii care sunt cartierele in care merita sa locuiesti.

 

Una din zonele bine cotate din Iasi este zona de centru sau, cum mai e cunoscuta, zona Independentei, aflata in dreptul bulevardului cu acelasi nume. Zona este una din cele mai cautate, mai ales pentru cei care vor sa stea cu chirie. Avantajele acestei zone sunt mijloacele de transport in comun. Sunt foarte aproape de toate blocurile de locuinte si fac legatura cu toate marile centre comerciale din oras si centrele medicale importante. Putem mentiona aici Spitalul Sf. Spiridon, Spitalul Sf. Parhon, Spitalul de Neurochirurgie.

 

O alta zona cautata este Tatarasi, aici majoritatea clientilor sunt studentii aflati la facultatile din oras. Acest cartier este situat mai departe de centrul Iasiului, in comparatie cu zona Independentei, dar se diferentiaza prin aerul curat, spatiul verde si linistea din zona. Aici au fost construite blocuri noi, dar si cele vechi au fost renovate. Singurul impediment este transportul in comun, astfel ca este necesar sa ai masina personala pentru a te putea deplasa spre centru.

 

Exista multe anunturi cu apartamente Iasi cu preturi care se pliaza pe bugetul oricarui cumparator.

 

Cei care doresc sa beneficieze de comoditate si independenta pot alege din anunturile cu apartamente 4 camere sau 3 camere din Iasi, care de cele mai multe ori sunt decomandate. Tipul de compartimentare este un aspect la fel de important, ca si celelelte enumerate anterior, atunci cand trebuie sa alegi care va fi urmatoarea investitie imobiliara. Dorinta de a avea apartamentul compartimentat asa cum iti doresti ramane valabila si in cazul in care iti alegi locuinta in care sa stai cu chirie, nu neaparat pe care vrei sa o cumperi. O data cu gradul de confort, creste insa si pretul de cumparare sau de inchiriere al imobilului.

 

Apartamentele decomandate sunt cel mai bine cotate pe piata imobiliara. Acest lucru se intampla datorita numeroaselor avantaje pe care le are, obtinute prin dispunerea separata a camerelor. Iata care sunt principalele trei beneficii ale apartamentelor cu o compartimentare decomandata:

 

Datorita dispunerii separate a camerelor, intermediate doar printr-un hol, acestea sunt de obicei apartamentele cu cea mai mare suprafata utila. Asta inseamna ca vei avea destul spatiu pentru tine si familia ta si chiar si pentru a depozita anumite obiecte, avand in vedere ca majoritatea apartamentelor decomandate exista si o camara sau o debara special creata pentru acest scop.

 

Intr-o familie, fiecare membru isi cere dreptul la intimitate. Asa ca, cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestei cerinte o reprezinta un apartament decomandat. Copiii vor avea camera lor cand sunt mici. Mai apoi, asa cum se intampla in situatia familiilor cu doi copii, fiecare dintre ei va putea sa isi creeze propriul spatiu. La fel, parintii se vor bucura de intimitatea de care au nevoie.

 

Desi preturile sunt un pic mai crescute decat cele pentru apartamentele semi si nedecomandate, locuind intr-un apartament decomandat, beneficiezi de cel mai mare grad de confort. Peretii despartitori ajuta la creare unui atmosfere benefice pentru fiecare membru al familiei in parte, fiind buni izolatori termici dar si fonici.

 

Cele mai bune apartamente din ansambluri Iasi le gasim pe pagina stilimobil.ro!

>