Breaking news

Anunțul despărțirii Andreei de Bănică, făcut strategic joi seara?!

Joi seară în jurul ore 20,40, Ștefan Bănică posta pe contul său de Facebook un mesaj prin care anunța că se desparte de Andreea Marin. Totul pare a fi o strategie de marketing bine gândită, întrucât știrea a prins pe ultima sută de metri prima pagină a tabloidelor ce apar azi.

andreea si stefanÎn timp ce românii aflau cumplita veste, că cel mai celebru cuplu din showbiz-ul autohton se desparte după șapte ani de căsnicie, Andreea Marin, Ștefan, fiica lor și mama soacră, se îmbarcau în avion cu destinația Dubai.

Au ales să dea bomba joi seară ca să prindă un weekend plin de emisiuni de divertisment și talk-show în care analiștii, jurnaliștii și moderatorii să dezbată pe toate fețele anunțul și motivul despărțirii. În tot acest timp cuplul proaspăt despărțit se distrează la soare în Dubai.

Așadar ne despărțim de ochii lumii dar plecăm cot la cot și cu mama soacră în concediu în luxosul Dubai din Emiratele Arabe Unite.

De la o poștă miroase a strategie de marketing, întrucât amândoi sunt persoane publice care trăiesc din promovare, publicitate, scandaluri în mass-media.

Astfel că și despărțirea este gândită pentru a fi speculată în acest sens la capitolul imagine și percepție publică.

Să nu fim mirați dacă în 2013 Andreea Marin își face revenirea în forță cu un show de prime time la o televiziune importantă din România, întrucât va beneficia de un val de simpatie important.

>