Breaking news

Anual româncele ”consumă” circa 15 tone de bijuterii

loading...

Când vine vorba de bijuterii scumpe și dacă se poate cu diamante, româncele sunt atrase ca un magnet și își conving partenerii să le împodobească corpul cu nestemate.

bijuteriiChiar și în plină criză economică, afacerile cu bijuterii merge strună. Oamenii sunt pragmatici și investesc în ietre prețioase și bijuterii de lux a căror valoare poate crește peste timp.

Bijutierii apun că oamenii preferă să investească în lucruri care nu-şi pierd valoarea în timp, iar bijuteriile din aur şi pietre preţioase cu multe carate sunt în fruntea listei.

 Bijuteriile online car eoferă accesorii de lux cu diamante încep să câștige tot mai mult teren și în România.
Comoditatea le face pe românce să navigheze de acasă pe internet pe site-urile de profil, să vizioneze superbele bijuterii și să le comande acasă printr-un singur click.
Clienţii sunt foarte bine documentaţi cu privire la caracteristicile pietrelor preţioase, şi deci foarte pretenţioşi.

Când vine vorba de preferinţe, aurul alb este, cu siguranţă, vedeta acestui an în materie de bijuterii. Dar câştigă teren şi aurul trandafiriu, pietrele preţioase asortate acestor nuanţe fiind perlele şi mai ales diamantele.

Inelul solitar cu un diamant mare, este una dintre cele mai vândute bijuterii, pentru că va rămâne întotdeauna modern şi actual.

Deși valoarea pieţei româneşti a metalelor preţioase este greu de evaluat întrucât încă se mai vinde pe sjub tejghea, în 2012, circa 15 tone de bijuterii au fost comercializate în țara noastră.

loading...