Breaking news

Antena Stars se lansează pe 16 decembrie

Din  16 decembrie, Antena  2 devine Antena Stars, o televiziune de nișă, fiind primul canal celebrity news din România! 

antena starsTabloidizată sută la sută, și cu Bianca Drăgușanu cap de afiș, Antena Stars se lansează la apă în România, pe 16 decembrie 2013.

Antena Group, compania care deține postul de nișă Antena 2, a notificat CNA cu privire la schimbarea numelui televiziunii în Antena Stars.

Noile generice și întreg pachetul grafic de rebranding al Antena Stars este aproape gata. Pe canalele Antena Grup, deja rulează un promo cu noua televiziune.

Bianca Drăgușanu va face parte din noua echipă a televiziunii Antena Stars, dar nu ca asistent tv ci ca prezentator-producător.

Soția lui Victor Slav debutează astfel în televiziune ca și prezentator. Contra fabuloasei sume de 16.000 de euro pe lună, Drăgușanca le învață pe fetele din România cum să devină vedete peste noapte. Formatul emisiunii presupune transformări spectaculoase ale unor fete no name, chiar și operații estetice. Bianca le va dezvălui participantelor în emisiunea ei şi cum să-şi dozeze setea de faimă şi să nu ajungă în postura de a-şi dori să evadeze din showbiz.

Concurentele vor sta într-un cantonament, dar atmosfera va fi relaxată şi nu vor avea restricţii ca în alte emisiuni.

Rămâne de văzut ce emisiuni vor zbura din grila Antena 2, ca să-i facă loc Biancăi Drăgușanu și ce alte noi producții tv se vor regăsi în grila Antena Stars. Antena Group a rezervat deja domeniul de internet antenastars.ro.

Antena 2 a fost lansată pe piața media din România pe data de 9 aprilie 2007, iar primul director al postului tv a fost Mihai Gâdea. Astfel că după șapte ani, Antena 2 dispare din peisajul media românesc.