Breaking news

Antena 3, ținta unui atac informatic. Botezatu a suferit un grav accident

Antena 3 fie se ține de glume proaste pe seama lui Cătălin Botezatu, fie este ținta unor hackeri care i-au spart adresa de e-mal și au trimis o știre în care spun că designerul a suferit un grav accident și se află internat la Spitalul Floreasca.

bote - email antena 3Luni dimineață la ora 5.53, pe adresa de e-mail a exclusivNEWS.ro a sosit un e-mail de la Antena 3.ro care anunțat faptul că celebrul designer român, Cătălin Botezatu a suferit un grav accident rutier și se află internat în stare gravă la Floreasca. În știre se precizează că Botezatu se afla împreună cu alți prieteni care ar fi consumat droguri și că Bianca Drăgușanu s-a întors în brațele lui.

Șitrea cu titlul ”Cătălin Botezatu se află în stare gravă la spital”,  trimisă pe e-mail, avea următorul conținut: Bine cunoscutul designer român, Cătălin Botezatu, a suferit un nefericit accident de mașină luni, în jurul orei 04:30 (a.m.), în apropiere de București, relatează DC News. Acesta este internat momentan la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, secția Neurochirurgie, fiind diagnosticat cu traumatism cranian sever și politraumatism. La aflarea vestei cumplite, fosta iubită, Bianca Drăgușanu, și-a reținut cu greu lacrimile și în mod surprinzător a decis să-i fie alături în aceste clipe grele. Creatorul de moda se afla pe ”locul mortului” în mașina unor prieteni, care aparent ar fi consumat băuturi alcoolice și substanțe halucinogene înainte să conducă. Cei doi amici ai designerului au suferit fracturi deschise și contuzii ușoare. Vezi aici imagini foarte emoționante surprinse de reporterii DC News cu Bianca din nou în brațele lui Cătălin Botezatu.

Ciudat este faptul că știrea este bine structurată și pare a fi redactată de cineva care se pricepe la așa ceva. adresa de e-mail știri@antena3.ro este una reală aparținând postului de știri, iar la finalul e-mailului apare „© 2005-2013 S.C. Antena 3 S.A. Toate drepturile rezervate”.

Sunt două variante în acest caz, fie un angajat al postului tv a făcut o glumă proastă fie hackerii au clonat adresa de e-mail și au trimis știrea. Nu este prima dată când Antena 3 se află în fața unui atac informatic. În 2011, o știre venită de la adresa noreply@antena3.ro anunța moartea lui Băsescu.

Însă de această dată lucrurile par făcute mult mai profesionist pentru ca știrea să fie cât mai credibilă.

e-mail antena 3 - botezatu

>