Breaking news

Antena 3, recompensată cu două premii la gala AIB 2012

Pentru al doilea an consecutiv, postul de știri Antena 3 a fost premiat în Gala AIB 2012 desfășurată la Londra.

Antena 3 a primit premiul special al juriului pentru ”cea mai bună acoperire live a unui eveniment” (Best Live News Coverage of a single news event), pentru modul în care echipa de ştiri, au acoperit evenimentul „Protestele din Piaţa Universităţii”, desfăşurate în luna ianuarie 2012.

Antena 3 a mai primit premiul special al juriului și pentru materialul ”Pe-un picior de iad” realizat de echipa emisiunii ”În Premieră”, la categoria ”Best current affairs documentary on a domestic subject”, categorie unde a fost distinsă cu același premiu și televiziunea CBS News cu 60 Minutes, pentru documentarul ”Hard Times Generation”.

Antena 3 a mai intrat în finala premiilor AIB 2012 și cu alt material marca ”În Premieră” – „Povestea unui supravieţuitor” (În Premieră), la categoria ”Best short report or documentary”, concurând cu nume mari din industria televiziunii: BBC Media Action sau Deutsche Welle.

Anul trecut, Antena 3 a obţinut premiul juriului pentru materialul „Oraşul otrăvit”, Antena 3, în cadrul galei premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting în fiecare an la Londra.