Breaking news

Antena 3, lider autoritar în topul televiziunilor de știri din România

Potrivit datelor de audiență furnizate de Kantar Media, în luna octombrie, atât pe întreaga zi, cât şi în prime time, Antena 3 a ocupat prima poziţie în clasamentul televiziunilor de ştiri.

Antena 3 a fost și în luna octombrie, cea mai urmărită televiziune de știri din România.

La nivelul întregii zile, postul de nişă a obţinut o medie de 1,7% rating şi 7,6% share, pe targetul 18+ urban, clasându-se pe primul loc în topul televiziunilor de ştiri din România.

Seara, Antena 3 a înregistrat o medie de 3,3% rating şi 7,2% cotă de piaţă, păstrându-şi poziţia de lider şi distanţându-se considerabil faţă de competitorii săi direcţi.

În topul emisiunilor difuzate de posturile de ştiri, primele 15 poziţii sunt ocupate consecutiv de producţii ale Antenei 3, primele cinci clasate fiind Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor, În Premieră cu Carmen Avram şi Punctul de întâlnire cu Radu Tudor.

Comparativ cu octombrie 2011, ratingul Antenei 3 pe întreaga zi a înregistrat o creştere de 31%, de la o medie de 1,3% la 1,7%, în timp ce media cotei de piaţă a urcat cu 12%, de la 6,8 la 7,6 procente.

Şi în prime time s-au produs creşteri, ratingul a urcat cu 27%, de la o medie 2,6% la 3,3%, iar share-ul cu 7%, de la 6,7% la 7,2%.

>