Breaking news

Antena 3 dă în judecată postul de știri România TV și cere CNA, ridicarea licenței audiovizuale

Antena 3 va acționa în judecată postul de știri România TV, ca urmare a atacului de sâmbătă seară, realizat de Paula Rus și Sorina Matei, în cadrul emisiunii ”Newsdesk”.

antena 3 si romania tvPe 1 iunie 2013, la ora 20,00, în regim de Breaking News, Paula Rusu a prezentat în cadrul unei Ediții Speciale, informații potrivit cărora, vedetele Antena 3 au repartizați miniștri din Guvernul ponta asupra cărora efectuează presiuni la comanda lui Voiculescu.

Potrivit România TV, Mihai Gâdea îi are repartizați pe liderii USL, Crin Antonescu și Victor Ponta, cu scopul de a-i presa și toca mărunt pentru a răspunde cerințelor lui Voiculescu.

Drept urmare, Antena 3 a anunțat astăzi că va acționa în judecată, postul de televiziune România TV, directorul său editorial și realizatorii emisiunii “Newsdesk”, ca urmare a vehiculării unor informații complet false în emisiunea din 1 iunie 2013 cu scopul de a prejudicia imaginea Antenei 3, a jurnaliștilor săi și a întregului grup de media din care face parte.

Antena 3 mai precizează faptul că: fiecare jurnalist al Antenei 3, nominalizat în cadrul emisiunii “Newsdesk” din data de 1 iunie, va da în judecată, în nume propriu, persoanele care au contribuit la realizarea acestei emisiuni, cerând daune de imagine proporționale cu gravitatea afirmațiilor calomnioase. 

Pe lângă acționarea în judecată, Antena 3 va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului, cerându-i să analizeze materialele defăimătoare difuzate de România TV, și să studieze justețea menținerii licenței postului de televiziune România TV, în condițiile intensificării acțiunilor de manipulare, intoxicare și defăimare prin difuzarea în mod repetat și conștient a unor informații false în programele sale.

>