Breaking news

Amendă record pentru Antena 3, acordată de CNA

CNA a amendat marți, Antena 3, pentru că l-a invitat pe Victor Ponta înainte de alegerile locale.

Antena 3 a primit o amendă record din parte CNA, pentru că în emisiunea ”Vorbe Grele”, a lui Victor Ciutacu, din data de 8 iunie 2012, l-a avut invitat pe premierul Victor Ponta.

CNA consideră că Antena 3 a încălcat legea audiovizuală privind publicitatea electorală și că a greșit când l-a invitat pe premierul Ponta.

Moderatorul emisiunii ”Vorbe Grele”, Victor Ciutacu a delcarat la Antena 3 că el nu știa că emisiunea lui este analizată azi de CNA. Ciutacu spune că amenda este abuzivă întrucât în emisiune nu s-a discutat nicio secundă despre alegerile locale din 10 iunie și că premierul Ponta nu era candidat la locale.

În consecință, Ciutacu a anunțat că șefii Antena SA, va contesta în instanță această amendă în cuantum de 50.000 de lei dată de CNA.

Mihai Gâdea, directorul Antena 3, a declarat că amenda este o măsură abuzivă dată de oamenii lui Băsescu în încercarea de a intimida televiziunea. Gâdea a spus că,este ciudat faptul că abia acum CNA a decis să amendeze emisiunea lui Ciutacu, deși au trecut de atunci aproape trei săptămâni.