Breaking news

Antena 3 acuză procurorii lui Koveși, de abuz la adresa directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu

Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, a fost reținut joi de către DNA. Antena 3 susține că acțiunea procurorilor conduși de Koveși, reprezină un abuz și un atac la trustul Intact.

antena 3 - dnaÎn regim de Breaking News, Sandra Stoicescu a deschis joi, de la ora 17.00, emisiunea „100 de minute”, cu subiectul reținerii lui Sorin Alexandrescu.

În această dimineaţă, în urma unei operaţiuni de forţă declanşată de DNA, directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul instituţiei a cărei şefă este Laura Codruţa Kovesi, sub pretextul unor simple audieri. După metoda brevetată deja de foştii subordonaţi ai lui Daniel Morar, pe parcursul întrevederii, calitatea sa de martor a fost brutal transformată în cea de învinuit”, a spus Sandra Stoicescu în deschiderea emisiunii.

Analistul politic, Bogdan Chireac, invitat în emisiune a spus că reținerea lui Sorin Alexandrescu este defapt un atac la Antena 3, deși acesta nu este director la postul de știri, el coordonând în special și direct Antena 1.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu a fost luat de pe stradă de către procurorii DNA, cu mandat de aducere, în baza unei plângeri făcute de compania de cablu RCS&RDS.

În urma acestei plângeri SRI şi DNA ar fi organizat o acţiune de supraveghere a convorbirilor telefonice şi personale purtate de Sorin Alexandrescu, în încercarea de a-i fabrica un dosar de şantaj.

Sandra Stoicescu a spus că acum, Laura Codruța Koveși, nu se poate spăla pe mâini pentru modul în care a fost ridicat Sorin Alexandrescu, întrucât se produce în mandatul său de șef al DNA și că modalitatea de lucru este una de intimidare.

Sandra Stoicescu a citit de pe site-ul DNA, competențele acestei instituții, întrebându-se unde este competența procurorilor anticorupție în cazul lui Sorin Alexandrescu.