Breaking news

Antena 1 va difuza în 2012 celebrul concurs muzical Idols

După ce a achiziționat drepturile tv pentru realizarea show-ului ”X-Factor”, ce va fi difuzat în această toamnă, Antena 1 vrea ca în primăvara lui 2012 să realizeze și super producția Idols, prin care se urmărește descoperirea celui mai talentat interpret de muzică pop.

idolsOrganizat deja în peste 50 de țări, concursul Idol se va organiza în 2012 și în România. Astfel din martie 2012 vom putea umări noi talente la „Romanian Idols”, varianta autohtonă a faimoasei emisiuni „American Idol”.

Concursul a fost creat în 2001 de Simon Fuller și în scurt timp Idols a devenit unul dintre cele mai iubite si longevive formate de profil din lume.

Producțiile strine ce își propun să descopere noi talente, în muzică sau dans dețin supremația pe plan mondial. Și televiziunile românești mizează în ultima perioadă pe această rețetă. Pro TV difuzează de mai mulți ani emisiunea ”Dansez pentru tine”, în 2011 a realizat emisiunea ”Românii au talent” iar în toamnă va realiza show-ul ”The Voice”.

Antena 1 mizează în această toamnă pe super producția ”X-Factor” iar în primăvară continuă seria concursurilor tv ce presupune descoperirea de talente prin producția internațională Idols.

Primul show postdecembrist organizat de o televiziune românească ce a dat naștere unor vedete autohtone a fost ”Școala Vedetelor” de la TVR 1. A urmat apoi o încercare a Prima TV cu Star Factory, însă shopw-ul a eșuat lamentabil la fel ca și producția Megastar. Pro TV a încercat să dea lovitura prin anii 2000 cu producția PopStars, însă după doar un sezon s-a renunțat la formatul TV.

Toamna lui 2011 se anunță una a duelurilor muzicale între Antena 1 și Pro TV.