Breaking news

Antena 1, lider de audiență în noaptea de Revelion

Revelionul bate Ghinionul a fost cu noroc pentru Antena 1 și în noaptea dintre ani, întrucât i-a adus supremația la nivel național.

Andreea MarinShow-urile de divertisment oferite de Antena 1 în noaptea dintre ani au fost preferate de români.

Revelionul 2012 + 1 a bătut ghinionul: televiziunea generalistă a Intact Media Group a fost lider de audiență în rândul telespectatorilor din întreg mediul urban, dar și a celor din național.

Dan Negru tocmai și-a mai înscris în palmares o nouă victorie, de 13 ani, programul pe care-l prezintă în noaptea dintre ani, este cel mai vizionat.

Mulțumesc tuturor românilor pentru că au ales din nou Antena 1! Împreună am spart ghinionul”, spune Dan Negru.

Primul show oferit de Antena 1 românilor, în seara de Revelion, a fost “Chef cu Nae și Vasile”, lider de audiență atât pe publicul comercial, care cuprinde telespectatorii cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât și în rândul românilor din întreg mediul urban, dar și din național.

Vedetele care au interpretat muzică populară, dar și pop, precum și sketch-urile amfitrionilor show-ului, Nae și Vasile, au adus Antenei  1 un vârf de audiență de peste 3.800.000 de telespectatori, înregistrat pe targetul national, la ora 20.46.

De la ora 21,35, a intrat în scenă campionul divertismentului, gazda Revelioanelor Antena 1 de 13 ani încoace, care a avut și tot atâtea victorii în audiență, Dan Negru.

Show-ul său, “Revelionul care sparge ghinionul”, a concentrat buna dispoziție a peste o sută de vedete iubite de români, care au cântat, au jucat în scenete și au purtat dialoguri spumoase. Între invitații lui Dan Negru, s-au numărat și Mihai Gadea, Mircea Badea, Andreea Marin sau Corneliu Vadim Tudor, care au interpretat numere de divertisment.

Cifrele de audiență înregistrate de “Revelionul care sparge ghinionul” au fost impresionante și au adus poziția de lider Antenei 1 și în intervalul orar 21,35 – 02,00. Vârful de audiență în acest interval orar, pe targetul national, a fost de 3.247.000 de telespectatori.

Ultima seară a lui 2012 a însemnat și o victorie în Prime-Time a Antenei 1 pe toate target-urile importante: 18 – 49 Urban, All Urban și National. În acest interval orar au fost trasmise Observatorul orei 19,00, Chef cu Nae si Vasile, precum si Show-ul care a spart ghinionul, al lui Dan Negru.