Breaking news

Antena 1 lansează patru noi emisiuni în grila de toamnă

Antena 1 vine şi în această toamna cu cea mai bogată ofertă în materie de entertainment. Vedete de top, formate de success şi noutăţi absolute vor aduce “Spectacolul mereu aproape”. 

antena 1 emisiuniX Factor și Te Cunosc de undeva revin în grila de toamnă a Antena 1, dar în plus, postul de televiziune mai introduce noi emisiuni: “Ham Talent”, “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de va iubiţi!”, “Am ceva să-ţi spun” și ”Burlăcița”.

După ce a pus pe roate mai multe pensiuni din ţară şi a adus o sumedenie de vedete să muncească în scopuri caritabile pentru a ajută oameni cu nişte poveşti extraordinare, Nea Mărin are din această toamna un nou mesaj: “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de va iubiţi!”. Munca depusă de starurile din showbiz sub atenta lui supraveghere va avea un scop cât se poate de romantic: cupluri care trăiesc o iubire ca-n film, dar nu au avut niciodată posibilitatea să se căsătorească, au acum şansa de a-şi vedea visul cu ochii. Complice cu unul dintre parteneri sau cu prietenii acestora, Nea Mărin alături de vedete vor pune la cale nunta perfectă. Alegerea locaţiei, invitaţii, naşii, domnişoarele de onoare sau domnii, ţinutele, meniul, decorul, florile, cadourile, muzica sau alte performance-uri, toate vor intra în grijă organizatorilor, adică a vedetelor şi a lui Nea Marin.

Pentru această toamna, Antena 1 a pregătit, în premieră, un show cu şi despre animalele de companie. “Ham Talent”, un show cu pedigree de vedetă, caută animale de companie care să ia piuitul oricărui telespectator care va privi noua emisiune realizată de postul de televiziune din Băneasa. Oricine merită o şansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene. Liviu Varciu, gazda emisiunii, e pregătit să aducă în faţă publicului cele mai talentate animale şi să spună poveştile extraordinare dintre oameni şi prietenii lor necuvântători.

Spectacolul continuă în această toamnă cu un nou sezon “Burlacita”, filmat de această dată în Italia, în superba Toscana. Daniela Crudu este gata să pună pe jar inimile pretendenţilor şi să se lase ademenită de cele mai neaşteptate tehnici de cucerire. La rândul ei, focoasa brunetă promite să-şi supună admiratorii la probe “crude”, iar asta pentru că la final speră să-şi găsească alesul.

Emoţiile şi poveştile de viaţă extraordinare nu lipsesc nici în această toamna de la Antena 1. “Am ceva să-ţi spun” va aduce în faţa telespectatorilor oameni speciali, care au trecut prin experienţe incredibile. Cei care doresc să-şi reîntâlnească semenii cu care au pierdut legătură ori aceia care vor din tot sufletul să încheie un conflict din viaţa lor şi au nevoie de sprijin în acest sens, oamenii plini de recunoştinţă faţă de cineva care le-a salvat ori schimbat viaţa, dar şi cei care, forţaţi de împrejurări, au comis fapte pentru care vor să-şi ceară iertare de la cei cărora le-au greşit o pot face în cadrul acestui show!

Emisiunea “Am ceva să-ţi spun” va prezenţa şi poveştile emoţionante ale copiilor care le duc dorul părinţilor plecaţi la muncă, în străinătate, din dorinţa de a le oferi o viaţă mai bună celor rămaşi în ţară. Nu în ultimul rând, vedetele vor fi parte din poveştile spuse aici, căci celebrităţile vor veni în platou să-şi pună sufletul pe tavă ori să sprijine povestea unui om obişnuit. Surprizele vor condimenta show-ul “Am ceva să-ţi spun”, căci excursii visate, cursuri la care nu au avut niciodată acces, job-uri sau obiecte de care au neapărată nevoie le vor fi oferite în dar oamenilor obişnuiţi care vor îndrăzni să vină să-şi spună aici povestea.