Breaking news

Antena 1 lansează la ceas aniversar, aplicația “Vrei mai mult”

La aniversarea a 21 de ani de la prima emisie în eter, postul național Antena 1, lansează aplicația ”Vrei mai mult”, prin intermediul căreia, telespectatorii pot să-și listeze dorințele și planurile la care vizează.

la multi ani 21 aniPe 29 noiembrie Antena 1 aniversează 21 de ani de la prima emisie, 21 de ani de super divertisment, 21 de ani în care a fost mereu aproape de telespectatorii săi şi le-a vorbit despre ce înseamnă să vrei mai mult, să lupţi pentru a-ţi atinge idealurile şi pentru a fi mereu la înălţime.

La nivelul mediului on-line spectacolul celor 21 de ani este marcat prin lansarea aplicaţiei “Vrei mai mult”.

Utilizatorul trebuie să acceseze pagină vreimaimult.a1.ro, să se logheze cu contul de Facebook şi să-şi listezele dorinţele, aspiraţiile, planurile, lucrurile la care visează şi pentru care este gata să lupte pentru a le îndeplini.

După fix 365 de zile acesta va primi prin e-mail o notificare prin care îşi va putea revedea lista şi câte din rezoluţiile lui au devenit realitate.

În plus, lista poate fi distribuită şi în reţelele de socializare, pentru că dorinţele să fie împărtăşite şi cu prietenii virtuali.

Nu se ştie niciodată care dintre prieteni ar putea îndeplini măcar una dintre dorinţe! Visurile pot deveni realitate în cazul celor care au curajul să le urmeze!